Bubble 86 Napisano 2 Czerwca 2022 @Kwiatuszkowa93 bo działa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszkowa93 26 Napisano 3 Czerwca 2022 @Bubble to dobrze:) na spocie wypróbuje, skoro odstraszacz za free to czemu nie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 19 Czerwca 2022 Pampersa z gownem zostawię, powinno pomóc no nie? 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Czerwca 2022 Ciekawy patent to moze byc tez solarny dzwiekowy odstraszacz z czujnikiem ruchu. Po wykryciu zwierza uruchamia się dzwięk np. szczekania psa, albo wystrzał z pistoletu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MiraiiNikki 463 Napisano 29 Czerwca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Haha, czy ja wiem. Właśnie sobie wyobraziłem, jak przez przypadek jakiś ziomeczek sobie przechodzi, a tu nagle słyszy strzał z pistoletu 🤣 Ale by spierdzielał xDDD A potem policja na spocie bo strzelają ^^ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 30 Czerwca 2022 Moim zdaniem też jest najlepiej ogrodzić siatką, tak jak wspomniał wyżej Tester. Ps świetny poradnik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Sierpnia 2022 Kiedyś dzik niestety rozjebał mi plantacje przeklęte bydle. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hania1990 0 Napisano 31 Stycznia (edytowane) Jeśli szukacie skutecznego rozwiązania do odstraszania dzikiej zwierzyny, zdecydowanie mogę polecić firmę https://agropixel.pl/. Firma ta specjalizuje się w oferowaniu wysokiej jakości odstraszaczy, które są efektywne w odpędzaniu różnych rodzajów zwierząt. Opinie użytkowników są pozytywne, co sugeruje, że ich produkty są skutecznym narzędziem w utrzymaniu dzikiej zwierzyny z dala od danego obszaru. Edytowane 31 Stycznia przez Hania1990 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach