Monako 790 Napisano 23 Sierpnia 2023 Z tego jednego krzaka wyszło 58 gr wiec łącznie wyszło 250 gr ☺️☺️☺️ 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Sierpnia 2023 Kiedy następne lecimy? Bo ja już mam ziarno prawie wybrane... 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB ja juz lece od 21 dni tak zabrudzony wentylator ale juz doprowadzilem go do pozadku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 23 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Monako napisał: ja juz lece od 21 dni Kurde to Ty zaraz będzie przełączał.... to tym razem Ty dojdziesz pierwszy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Monako 790 Napisano 23 Sierpnia 2023 @WBB jeszcze z 7 dni i będę przełączał teraz pogody już umiarkowane będą bardziej jak we wrześniu październiku a wilgotność jest teraz ok na weg 😂😂 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach