Udyr 2,139 Napisano 2 Września 2023 @WBB wystarczyło wymoczyć w wodzie z dobrym pH kilka razy i normalnie można używać moim zdaniem. Osobiście daje 24h w wode i jak pęknie to od razu w ziemię/kokos. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 2 Września 2023 @Udyr @Mr.Greentylko ja ma AllMix i nie wiem czy to dobry pomysł walić tam takie nasionko... Mam też LigtMix ale 7 letni 🙂 Właduje chyba zaraz w te plugi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @WBB Ty to jesteś zaskakujący 😄 Coś wymyśliłeś w końcu z lampą? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green nic nie wymyśliłem. Umyłem dzisiaj namioty i hpsy 🙂 Pod uwagę będzie jeszcze brana na Solinpo spf2000 200W, piszą, że porównywalna z hps600.... ale czy będzie jakiś zakup to wątpię. Z "inwestorem" muszę gadać 🙂 Za tanio coś ta lampa... 180€... ciekawe co z nią jest nie tak 🙂 Zboże za 2 stówy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 2 Września 2023 Że też kurde dalem się namówić na ten mały namiot... jak ja mam tam 3 sztuki sezonow na wysokość zmieścić to nie mam pojęcia. Doniczki 5L. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 2 Września 2023 Nie używałem nigdy easy plugow, ale jeśli to cos podobnego do riot rootow to myślę że czas im nie straszny. Pozdro 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @WBB ten mały namiot ⛺ to na vega czy co ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 2 Września 2023 @Mr.Green jaki weg? Od początku do konca.... mam tak powyginać żeby się zmieściło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 2 Września 2023 @WBB a co tam będzie świecić? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green HPS 100W o ile odpali 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green ale tu będę celował w 30-50 z krzaka... ale nie wyrobie na wysokość i będzie łamanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @WBB Ty to jesteś wariat 😄 znowu HPS xD to lecisz drugi ⛺ namiot ⛺ i drugą lampę HPS do tego 😄 z czego ten namiot ⛺ nowy to się nadaje na wylęgarnie i ewentualne FLO. 500watt HPS.. @WBB ta setka to z odbłyśnikiem? Pokaż jak to świeci w tym małym boxie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green HPS rulez 🙂 Te 100W to taka latarka w porównaniu z tym drugim. Moje pierwsze 2 krzaczory wyrosly w tym namiocie małym. Ale chyba był rok temu zmieniany na też duży bo się planty by nie zmieściły. To jest pomysł brata z tą dostawką małego namiotu.... bo chciał mi przywieźć 70x150x200 chyba 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @WBB taka lampa 465w ma już praktycznie przelicznik 3.0 co podjezdza pod kilo z rzutu. Może zrobimy jakiś deal 😄 Ty masz gdzie a ja zamotam lampę 😄 co Ty na to.. 🙂 sprawdzimy czy to działa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 @Mr.Green no nie bardzo mam gdzie. A to co mam nie wiem jak długo jeszcze. Jutro kominiarz przychodzi bo dokumenty potrzebuję. Jak zobaczy zasilacze i wentylatory na boxie to chyba nie uwierzy, że to szafa na ubrania 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @WBB no to zasłon to jakos 🙂 prześcieradłem najlepiej jak w amerykańskich filmach.. i posyp kurzem żeby dodał oryginalności 😄 A co jest największą przeszkodą żeby mieć dalej to co masz..? Miejsce masz. Fach w ręku już jest. Nic tylko rzemiosło napierdalac 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 15 minut temu, Mr.Green napisał: A co jest największą przeszkodą żeby mieć dalej to co masz..? Musiałbym sobie teraz gospodarczy budynek postawić 🙂 20 minut temu, Mr.Green napisał: Nic tylko rzemiosło napierdalac 🙂 Ale zamknąć się dasz Ty... za sprawstwo kierownicze 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @WBB zarząd w Chicago nie odpowiada przed polskim zerem 0 😄 źle się zrozumieliśmy. Zamiast tych HPS to lepiej LED lampę.. o to mi chodzi. Nie kolejną lampę. 😛 I czemu miałbyś przestać uprawiać? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,071 Napisano 3 Września 2023 Zrozumieliśmy się... 🙂 Jak żona zasiedli dom to mi tylko strych zostanie (może)... a na strychu jest za nisko. A taki budynek gospodarczy miałby klamkę na odcisk palca... oczywiście tylko mojego bo baby to jest gatunek ekspansyjny i zawłaszcza każda przestrzeń 🙂 https://www.facebook.com/reel/957786612149856?s=yWDuG2&fs=e 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2023 @WBB nie używam fejsa. Najlepsza to jest piwnica 👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach