Lemon Gelato 176 Napisano 9 Lutego 2022 OG z San Diego CA @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 13 Lutego 2022 (edytowane) Edytowane 13 Lutego 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Lutego 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 2 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 4 Marca 2022 @Lemon Gelato Przypomniałeś mi zespoły o których już zapomniałem. Nadal uważam że Pantera ma najlepsze brzmienie ale ma płytkie teksty w porównaniu z tym zespołem. Kilka dni temu natknąłem się na strychu na Youthanasie To ja Chorus A Tout Le Monde Co to jest doskonałość? Chaos Niektórzy mówią Ojcze nasz, zdrowaś Mario. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 6 Marca 2022 Want you take me too @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 7 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 8 Marca 2022 Jeden z najlepszych koncertów na którym miałem niesamowite szczęście być.Polecam przesłuchać od początku do końca :) P.s tej nocy grał KULT. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 10 Marca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 11 Marca 2022 Ludzie jaki kawałek znalazłem przy okazji popołudniowych śpiewanek z latoroślą :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 11 Marca 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 12 Marca 2022 @Lasir Co to w 2018r wrócili do Pana Kleksa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 13 Marca 2022 @Ważniak tak :) ze świetnego utworku dla dzieci gość zrobił wytrawny kawałek z gitarami.Pobawili się sztuką niesamowicie.Jednym słowem oszlifowali diament.Niesamowite!! Przesłuchałeś to?co powiesz, sądzisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 15 Marca 2022 W dniu 13/03/2022 o 14:25, Lasir napisał: gość zrobił wytrawny kawałek z gitarami Mnie ciekawi kto zrobił? Zrobienie covera jako idea mnie się podoba nie mam zastrzeżeń co do muzyki. Ale wokal to dla mnie porażka, to nieudana próba podrobienia Fronczewskiego, a jego donośny głos jest nie do podrobienia i powinni jego wziąc do tego utworu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 15 Marca 2022 @Ważniak masz rację co do głosu ale się nie zgadzam z nią :) pomimo, że chłop drażniąco wymawia "SZ" gdzie w rzeczywistości jest "RZ" i tak wg mnie zinterprtował ten utworek jak mistrz. p.s do Pana Kleksa i utworków w tym filmie mam sentyment niesamowity.Może temu mi to tak siadło. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 19 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 21 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 24 Marca 2022 Kto jest najlepszym perkusistą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 26 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 28 Marca 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach