point.99 239 Napisano 31 Sierpnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 2 Września 2021 (edytowane) Edytowane 2 Września 2021 przez KryspieK @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 4 Września 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 5 Września 2021 Jak wierciłem lampę znalazłem wtedy myślałem najlepszą muzykę na świecie. Mocno progresywny trans Hallucinogen 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 18 Września 2021 Ale to jest popierdolone xDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 14 Października 2021 50 lat wstecz. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 14 Października 2021 Ciągle aktualne az sie łezka w oku kreci 💨💨 Niesmiertelny Luka N.O.N @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Października 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Października 2021 hahahhaha 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 20 Października 2021 (edytowane) @konopny_janusz Skąd takie country? Ja mam jedynie Neila Diamonda Edytowane 20 Października 2021 przez Ważniak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 20 Października 2021 (edytowane) @Ważniak z filmu Wolf Creek 2 bodajże albo to, też z jakiegoś filmu, ale nie pamiętam 😄 Edytowane 20 Października 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 29 Listopada 2021 Sąsiad mnie wyśmiewa jak tego słucham. To chyba najlepszy metalowy zespół. Zna ktoś lepszy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 29 Listopada 2021 3 godziny temu, Ważniak napisał: Zna ktoś lepszy? Metalica ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 29 Listopada 2021 2 godziny temu, Tester napisał: Metalica ? https://youtu.be/0qanF-91aJo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TheNotoriousOfWeed 89 Napisano 29 Listopada 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 30 Listopada 2021 W dniu 29/11/2021 o 05:24, Tester napisał: Metalica ? Która płyta? Trochę głupie pytanie, ja kiedyś sie zastanawiałem, myślę że, And Justis for All, no tam jest One. Ale myślę że Pantera wypada lepiej pod względem czystości dźwięków. W dniu 29/11/2021 o 08:00, KlausKörner napisał: https://youtu.be/0qanF-91aJo Ten Black Sabbath to jakieś kołysanki grają, Pantera wzięła jedną taką od nich, i zagrali dużo lepiej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Grudnia 2021 6 godzin temu, Ważniak napisał: Która płyta? nie wiem ja nie słucham ogólnie tego typu muzyki ale Metalica ma takie nuty że każdy je słucha tak mi się wydaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pan 79 Napisano 7 Grudnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 28 Stycznia 2022 Stare klimaty ! STARY MÓJ KAWAŁEK JAK NAWIJAŁEM ! NAWIJAM DRUGI Z ZIOMKIEM SNAPEM @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 3 Lutego 2022 (edytowane) C. H. !! Edytowane 3 Lutego 2022 przez Lemon Gelato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach