Boogie 88 Napisano 14 Kwietnia 2024 (edytowane) @Lady Green Tak w sensie te łysiczki 🙂 A te herbatki to dostęne w polsce? To jakaś Ayahuasca będzie 🙂 Żeby nie było, że spam, podrzucę fajny kawałek Edytowane 14 Kwietnia 2024 przez Boogie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 14 Kwietnia 2024 @Boogie dokładnie tak, Ayahuasca. 😊 W PL raczej nie znajdziesz, najbliżej w Czechach. To ja też coś wrzucę. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 27 Kwietnia 2024 Tradycyjnie, do zagłuszenia odkurzacza. Fajnie że stąd reklamy się nie wpierniczają, a połączyć się z głośnikami domowymi mogę 🤍 bo bezposrednio z tv czy youtube to jest katastrofa... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 30 Kwietnia 2024 Świetny jest ten 3 kawałek nova. 🤍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 4 Maja 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 11 Maja 2024 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boczelli 3,661 Napisano 11 Maja 2024 @Lady Green oho ciotka znowu odkurza 😅 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 11 Maja 2024 (edytowane) Chyba wkleiłam nie to co chciałam... albo wywalili kilka pierwszych piosenek, "teledysk" tylko został... 🙄 Mniejsza z tym, szukać mi się juz nie chce żeby zmienić. Miłego dnia. 😉 Edytowane 11 Maja 2024 przez Lady Green 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adi_ejol 621 Napisano 17 Maja 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 1 Czerwca 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 2 Czerwca 2024 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 8 Czerwca 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 669 Napisano 8 Czerwca 2024 Mam ostatnio nową pasję.Są nią ci czterej goście z Liverpoolu.Odleciałem na ich punkcie, wyłączyłem telewizor do zera i grają mi codziennie każdą absolutnie chwilę gdy jestem w domu.Teraz też 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 15 Czerwca 2024 @Lasir ja ostatnio tez samych angoli słucham... 😅 tylko ciut młodszych. 😉 Ostatnio jakoś przypomniałam sobie o zespole muse, qrcze mają sporo świetnych piosenek o ktorych istnieniu juz zapomniałam. Więc dziś leci spam bez piosenki bo ciężko by było mi się zdecydować na jedną... 😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 15 Czerwca 2024 Dobra... jednak wybrałam dwie z uwagi na to że kojarzą mi się z fajnymi czasami. 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 22 Czerwca 2024 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 29 Czerwca 2024 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 7 Lipca 2024 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,479 Napisano 19 Lipca 2024 @WymiataczMega 4 U bo jutro pewnie znowu czas nie pozwoli. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WymiataczMega 2,816 Napisano 19 Lipca 2024 @Lady Green w pytę mordko👍 thx 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach