Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB nie wiem co dokladnie masz na myśli ale wg mnie jedno drugiego nie wyklucza. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green 61.8, 161.8.... takich proporcji używa się np analizując wykresy na giełdach 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB no na tym to też się nie znam... ja to człowiek starej daty jestem, złoto i gotówka, tak mnie rodzice i dziakowie uczyli... 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green ja muszę mieć non stop emocje.... i stąd takie hobby żeby se kasę przegrywać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB a potem Ci na osuszacz biednym roślinkom szkoda... 🙂 No ale co kto lubi... 😉 ja emocji dostarczam sobie na inne sposoby. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 20 Grudnia 2023 2 minuty temu, Lady Green napisał: No ale co kto lubi... 😉 ja emocji dostarczam sobie na inne sposoby. No i sama mnie prowokujesz żeby zejść na śliskie tematy 🙂 Dawaj co tam Cię tak kręci 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 20 Grudnia 2023 @WBB musiałabym wymieniać i wymieniać... 🙂 ....i wymieniać... może szybciej by było wymienić co mnie nie kręci... 🤔 Koniec tematu. 👍 Może powinnam jeszcze dodać ze ja caly czas o życiu mówie. Nie o "śliskich tematach" cokolwiek miałeś na myśli. 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green Śliskie teorie "spiskowe" dziejów :)) Tesla mówił, że żeby poznać wszechswiat i pozbać lepiej ludzi musimy poznać dobrze "czestotliwość" bo wg.niego ona jest najwazniejszą siłą w kosmosie. 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 20 Grudnia 2023 @Lady Green To pewnie nie lubicie mnie sprowokowało.Przesłuchałem, widze co wrzucałaś wcześniej, mamy tu obudzoną 🙂 A kawałek ciekawy, prawdziwy, całkowicie nie mój klimat ale wpada w ucho. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 21 Grudnia 2023 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 21 Grudnia 2023 7 godzin temu, Lasir napisał: A kawałek ciekawy, prawdziwy, całkowicie nie mój klimat ale wpada w ucho. Nie do konca tez i moj klimat, no ale słowa wg mnie są 10 na 10. Esencja kilku ważnych rzeczy. "Światło" w ich wykoniu tez lubię, otwiera drzwi do głebszych przemyśleń na temat postrzegania świata 🙂 takie płytkie odsłuchiwanie bez chwili refleksji nie ma sensu bo czlowiek nie zrozumie, a i z chwilą refleksji nie wszystkim się udaje za 1 razem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 22 Grudnia 2023 (edytowane) Dobrego dnia zielarze 🙂 Edytowane 22 Grudnia 2023 przez Lasir Zioło 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 22 Grudnia 2023 @Lady Green nie wszystkim za 1 razem a niektórym nigdy się nie uda... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 22 Grudnia 2023 W dniu 21/12/2023 o 00:58, Lasir napisał: widze co wrzucałaś wcześniej Jeśli chodzi o Akasha to uwielbiam typa i jego niektore teksty 🤍 określam je jako "w pigułce"... 🙂 @Lasir btw, chyba chcący/niechcący namówiłeś mnie na grzybki... kilku kumpli tez mi zachwala i poleca... w zestawieniu z 3 zwrotką "ewolucji" chyba przepadłam juz... w sensie... wydaje mi się pokornie ze jestem gotowa. 😅😉 Niedługo bede miała "wolną chatę" przez kilka dni więc bede mogła sobie na to pozwolić, polecisz cos konkretnego? I piosenka zeby nie było że spamuje... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 22 Grudnia 2023 9 minut temu, Lady Green napisał: Niedługo bede miała "wolną chatę" przez kilka dni więc bede mogła sobie na to pozwolić Może lepiej niech Cię ktoś pilnuje bo nie wiadomo co odjebiesz 🙂 Nie żarłem grzybów więc nie wiem co Ci grozi 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 22 Grudnia 2023 @WBB ja się umiem pilnować sama. 😉Psa też mam to mnie najwyżej wyprowadzi na spacer. 🙂 A tak serio, podobno po jest wszystko tak samo jak przed, tylko postrzega się inaczej. Przynajmniej wczoraj kumpel tak opowiadał... stwierdzil ze nigdy sie ze swoimi dzieciakami tak dobrze nie wybawił jak wtedy gdy był po grzybkach, a skoro znajoma dopuściła do niego dzieciaki (małe) w takim stanie i w dodatku sie o nie bała, to musiało być serio ok. Ale nie pamiętam juz co on konkretnie brał bo tych nazw mi troche wymienił... 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 22 Grudnia 2023 @Lady Green ja tylko się o Ciebie martwię żeby się nie skończyło jak z Panią Janiną od kwasa w pepperoni 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 22 Grudnia 2023 @WBB a kto to i co to? 🙈 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,120 Napisano 22 Grudnia 2023 @Lady Green a nie sorry, to Marysia była. Janina to druga postać 🙂 To grzechotnik ostatnio coś o kwasie w pepperoni gadał to mi się skojarzyło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lady Green 2,145 Napisano 22 Grudnia 2023 @WBB przesłuchałam... tam mało info o tej Marysi i o tym kwasie jest... ciężko mi wyciągnąć morał... 🙂 Chodzi Ci o to ze Marysia się puściła z Rysiem? no ale zrobiła to przecież przed zjedzeniem pizzy nie po... Nie musisz się o mnie martwić 🙂 u mnie nie ma czegos takiego jak seks bez miłości, szanuje siebie, swoje ciało i zawsze szanowałam, dlatego chyba od zawsze mam więcej kolegów niz koleżanek. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach