Boogie 88 Napisano 20 Lutego 2023 Mam wrażenie że ta odmiana o jest chyba jakaś lekko upośledzona :D U mnie warunki zapewne dalekie od idealnych ale też miałem z tą odmianą ciągle coś.. i wyglądała dziwnie, niby duża ale kwiaty słabo zawiązane były... Natomiast pięknie pachnąca i fajnie lekko klepiąca. jak u Ciebie trichomy wyglądają? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 20 Lutego 2023 u mnie coś takiego 65 dzień flo własnie dzisiaj zrobiłem flusha , i nwm lampy dalej max ? czy powoli wygaszać ? poprzelewam ją jeszcze raz za 2 dni potem 2 dni ciemni zrobie i ścinka może ją dokręci. Nie ma sie co dziwic po nasionkach za 14 zł ;D. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 20 Lutego 2023 @ciechen Tą ciemnią przed ścinką to bym sie nie ekscytował jakoś, z tego co wyczytałem i naoglądałem się wielu growerów, nie ma bezpośredniego połączenia wpływu ciemni na plon. Ja zrobiłem, a czy coś to dało to sie już nikt nie dowie ;D Zdjęcia rozmazane, ale i na nich widać, że bursztyny tam już są. Płukaj i ciachaj! 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 21 Lutego 2023 (edytowane) po flushu i 24h ciemni nwm czy widać efekty napewno topki sa twardsze , teraz niech podeschnie i myśle ze jutro ścinka . Edytowane 21 Lutego 2023 przez ciechen 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 22 Lutego 2023 No panowie dzisiaj ścinka poszła bodajrze ostatni pościk w tym temacie. 1 raz także szału nie ma ale i tak nieźle jak z takiego chwasta 😜 1 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boogie 88 Napisano 23 Lutego 2023 Słoik będzie! Teraz najgorszy czas, ja wyjarałem chyba połowę krzaka, zanim dobrze uleżała się w sloiku 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 23 Lutego 2023 2 minuty temu, Boogie napisał: Słoik będzie! Teraz najgorszy czas, ja wyjarałem chyba połowę krzaka, zanim dobrze uleżała się w sloiku 🙂 a do słoika robic full trym i na mniejsze kawałeczki czy w takich wiekszych topkach? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 26 Lutego 2023 Te mniejsze juz ususzyłem teraz wylądowały w słoiku z bovedą, nie omiezkałem spróbować malucha i nwm co myśleć. Zapach po suszeniu mocno czekoladowo- ziemny zniknął ostry zapach maryśki który był na mokro. W smaku cytrus i czekolada nie daje po gardle całkiem przyjemny. Ale nwm jak z fazą bo cieżko mi powiedzieć ostatni raz paliłem z kilka lat temu. Po fifce znikły mi oczy i pojawił sie banan na ryjku ale żadnych wiecej efektów nie miałem jak np brak czucia w gardle przy przełykaniu sliny co zawsze pojawiało się przy dobrych towarkach . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ciechen 38 Napisano 27 Lutego 2023 Po kilku dniach w słoiku smak i zapach się zmienił , mocno wyczuwalne cytrusy zapach też , w smaku poprawiło się wątpliwości mam co do mocy musze testerów popytać może oni ocenią. Da sie jakoś miarodajnie moc ocenić wie ktoś coś? Ps. Wyszło 2 i pół słoika ok 42 g w topkach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 1 Marca 2023 W laboratorium 🙂 albo na jakimś palaczy co lubi kurzych. To Ci powie czy dobre 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach