Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2023 @kamilstopro to przez ten filtr, zdejmuje sporo dobra z wody przy okazji oczyszczania z syfu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 6 Stycznia 2023 @Udyr to lepiej lać zwykła odstana kranówe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 6 Stycznia 2023 @kamilstopro albo prewencyjnie dodawać calmag do każdego podlania. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 9 Stycznia 2023 Dodaje calmagu i jakby się zatrzymało także wielkie dzięki. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 9 Stycznia 2023 Mam pytanie, jutro muszę ok godz 17 wyłączyć lampę na około godzinę a dziewczyny będą miały wtedy dzień od 13 do 7 rano. Czy nic się nie stanie jeśli to zrobię czy zrobić im dłuższa noc czyli o 13 nie włączać światła i włączyć je dopiero o 18 czy normalnie wszystko i zostawić taka godzina przerwę ? @Udyr @Mr.Green @Rzeźnik @Andi 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 9 Stycznia 2023 @kamilstopro nic im się nie stanie, to automaty, możesz zrobić dowolnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 12 Stycznia 2023 To panienka ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Stycznia 2023 @kamilstopro tak i już kwitnie 🙂 pewnie około 2 tydzień 😉 wyglada na zdrowa wiec teraz karm i nie pozwól by były głodne a będziesz zadowolony 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Stycznia 2023 Cipsko jakich mało 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 12 Stycznia 2023 Czy cały czas ładować odżywki ? ( Organiczne) czy dawać przerwę i lać sama woda z calmagiem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 12 Stycznia 2023 Ładuj non stop. Nie dopuszczaj do deficytu bo to co utracisz już nie nadgonisz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 14 Stycznia 2023 Wilgotność w dzień dziewczyn mam na poziomie 58-60% a w nocy dochodzi do 70% w związku z tym mam pytanie czy mogę użyć takiego pochłaniacza wilgoci w namiocie? Albo czy są jakieś domowe sposoby np miska z ryżem albo soda oczyszczona ? Na osuszacz nie mam aktualnie hajsu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 14 Stycznia 2023 Czy można już określić płeć na podstawie tych zdjęć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 14 Stycznia 2023 @kamilstopro Można przecież to kobity 🤷♂️ pamiętaj jak są włoski białe to baba jak jajca to facet a jak to i to to lepiej z dala od takich 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 14 Stycznia 2023 @Xardas511 wyglądają jak Twoje na początku ?też mialy białe włoski ? @Xardas511 bo widziałem na początku też miałeś białe włoski a wyszły jajca @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 14 Stycznia 2023 5 godzin temu, kamilstopro napisał: Wilgotność w dzień dziewczyn mam na poziomie 58-60% a w nocy dochodzi do 70% w związku z tym mam pytanie czy mogę użyć takiego pochłaniacza wilgoci w namiocie? Albo czy są jakieś domowe sposoby np miska z ryżem albo soda oczyszczona ? użyć możesz ale czy będzie skuteczne nie sądzę, zwiększ może moc wentylatorów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Xardas511 26 Napisano 14 Stycznia 2023 Godzinę temu, kamilstopro napisał: @Xardas511 wyglądają jak Twoje na początku ?też mialy białe włoski ? @Xardas511 bo widziałem na początku też miałeś białe włoski a wyszły jajca Miałem białe włoski ale na żeńskich też takie są. Tutaj masz same żeńskie narządy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 15 Stycznia 2023 Czy takie mniejsze gałązki na dole ucinać ? Wtedy te topy z góry dostaną więcej energii ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamilstopro 57 Napisano 19 Stycznia 2023 Przesadziłem z czymś czy to jakas oznaką niedoboru, są to górne liście ? Wszystko lałem według zalecen nawet ciut mniej. Wczoraj dałem światło na stoprocent bo już 2 tyg po pierwszych preflowersach może to od tego ? Było ok 35cm od szczytów. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 427 Napisano 19 Stycznia 2023 @kamilstopro ph dobre? nie przelewasz rośliny? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach