Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2022 Lecimy dalej. Roślina to Pure Kush od GHS. Załatwiłem ją w przejściowej na fim prawdopodobnie, przy przesadzeniu do docelowej zerwał mi się korzeń z ziemią, więc pewnie będzie dłużej się zbierać. Do tego uciąłem już przy jednym stresie dwa dolne odrosty których i tak bym się pozbył na indukcji. Teraz trochę czasu, za kilka/naście dni każdy odrost na bena, z tydzień zbiórki i na flo. Taki plan. Co do karmienia ziemi to tylko avocado z papką. Tak to woda, algamic od biobizz, pokrzywa, knf labs oraz ffj z banan, jabłka, może mango i fpj z aloesu. Box 0.25m, światło ledam 112w max zmierzone. Wiatraki pc wylot i mieszaki. Growbag 12l w nim na oko 65% kokos, 18% wermikompost, 15% perlit i z 2% różne posypki. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 4 Grudnia 2022 @Mr.Green tutaj siadaj i pacz, tak wyglada organik 🥸 @grolsch3 niezle czary znasz 🧙♂️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2022 @Cali_Bastard dziękuję, poznaję 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 4 Grudnia 2022 @Cali_Bastard jakbym mial gdzie to z chęcią bym poszerzył swój asortyment o real living soil 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 4 Grudnia 2022 @Cali_Bastard @Mr.Green niestety do tego typu uprawy faktycznie trzeba posiadać warunki, a dokładanie miejsce gdzie można postawić skrzynkę z ziemią w której dżdżownice i inne przetwarzacze mają wieczną imprezę. Niestety, ale jeśli tylko ktoś ma to polecam. Naprawdę duża oszczędność wszystkiego 😉 pozdro Panowie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 5 Grudnia 2022 Podglądowo. Postanowiłem wjechać z lst. Nie napisałem, ale lampa na 55w, 40cm od kusha. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 5 Grudnia 2022 Widzę że szczyt po fimie nie śpi i też chce do slonka 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 6 Grudnia 2022 @Mr.Green dlatego też postanowiłem wiązać, naprawdę fajnie się zebrał, pozytywne zaskoczenie 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Grudnia 2022 Za tydzień będę ciachać co tam uznam za stosowne, później do max 10 dni będę chciał przełączyć. Na razie leci sama woda i bakterie. Ostatnie podlanie przed ścięciem głów planuje podsypać kwasami humusowymi i popiołem oba z guanokalong wymieszane z wermikopostem, dużo i tak do growbagu się nie zmieści. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 13 Grudnia 2022 @grolsch3 Łoł fajna łodyżka już. Tam wygląda na jednym zdjęciu jakby ktoś klocka postawił haha. 😄 Sprawdza Ci się ta butelka do psikania? Ja taką samą kupiłem w castoramie i dziś wyjebałem do śmieci, bo myślałem, że będzie coś rozpylać wodę, a ona strumieniami... 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 13 Grudnia 2022 @Prograss co ma sie nie sprawdzać😁 ta końcówka spryskiwacza, gdzie strumień wody wylatuje jest ruchomy, lekkie obroty w lewo lub prawo będą powodować zmianę strumienia. Na pewno ogarniesz. Powodzenia w uprawie 🖐️ 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prograss 172 Napisano 13 Grudnia 2022 @grolsch3 Juz mialem przyszykowane do wyrzucenia, ale sprawdzilem i faktycznie, troche techniki i czlowiek sie gubi. Haha 😄 Pozdro 😄 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 17 Grudnia 2022 Podglądowo. Szybko sie rozwija więc pociąłem dziś. Trochę czasu na otrzepanie po treningu i zmiana fotoperiodu z 19/5 na 13/11. Elo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 17 Grudnia 2022 Idzie po swoje 🙂 slomke jej daj do tej butelki to sie nie bedzie tak meczyc 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 21 Grudnia 2022 Powiązałem to co bardzo szło do góry, wszystkie bakterie oraz fermenty podaje już z wodą, co drugie podlanie. A tak to w Boże Narodzenie zmieniam światło. Wjedzie też kokos wymieszany z popiołem guanalokolong oraz kwasami humusowymi i aminokwasami - top crop amino pearls, polecam. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 22 Grudnia 2022 @Lasirpoczytaj o tych specyfikach. Pierwszy raz widzę podawane ppm w niektórych składnikach. Ciekawe produkty. Na ledach lecisz przy tej wodzie? Ale mocne - wydajne. Myślę że konopi lubią żelazo - w obu bardzo wysokie stężenie ppm. Z lewej vulcano z prawej amino 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 26 Grudnia 2022 Siemanko. Jednak zmiana periodu wydłużona o 3 dni😉 puściłem z uwięzi, będę łapał i równał na indukcji. Dosypałem kokosu, wermikopostu oraz popiół z guanokalong, podlane bakteriami oraz algamic. Poszło lekkie defo. Faza sucha wjeżdża, trochę przesusze growbag, elo💨 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 28 Grudnia 2022 Wpis do pamiętniczka. Zmiana periodu-13/11h. A tu życie w glebie VID_20221228_205015.mp4 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 29 Grudnia 2022 @grolsch3 ✌️😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 29 Grudnia 2022 @Rzeźnik 😂 kurwa rozgryzłeś mnie Stary 😎 odsłaniam ziemię przy odwiedzinach i ta sama reakcja stwórcy 😂 pozdro Ziomeczku💨👊 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach