Skocz do zawartości
Gość

2 x / Mimosa x Orange Punch od BARNEY'S / Lumatek Attis 200W / biotabs

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

37 DZIEŃ FLO       podoba mi się to wszystko zajebiście , podszedłem do tematu na luzie i nie wyciągam ich w ogóle z namiotu. Jest tyle miejsca że spokojnie dostrzegę bananki czy inne kurestwo z głową w środku. Te muszki w tym namiocie  już zostaną chyba do końca , nie chce mi się już ich zabijać bo i tak wracają a roślinkom jakąś nie przeszkadzają. Tym razem  ścinam od razu gdy będzie full mleko  ,  wtedy jest najlepsza dla mnie fazka.  Biotabs to zajebista sprawa , dzięki Green 😄  Mimosa nie powala może wielkością , ale jak dotykam czasem łodygę to czuję że będą ciężkie 

IMG_20230120_124016.jpg

IMG_20230120_124048.jpg

IMG_20230120_124118.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Udyr Dzięki.  na pewno będę kiedyś chciał spróbować zrobić  taką uprawę na kilka doniczek , ale to chyba   w następnym roku 😀 Po tej uprawie robię przerwę , baba  ciągle gada  " już kurwa minęło 2 tygodnie i tak co chwile gadasz , kończ " 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Gibexnator napisał:

@Udyr Dzięki.  na pewno będę kiedyś chciał spróbować zrobić  taką uprawę na kilka doniczek , ale to chyba   w następnym roku 😀 Po tej uprawie robię przerwę , baba  ciągle gada  " już kurwa minęło 2 tygodnie i tak co chwile gadasz , kończ " 

Już wczoraj komuś pisałem, że baby to są największe szkodniki 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@WBB haha coś w tym jest 😄

@Gibexnator szkoda ze nie uzupełniłes flo herbatką od BioTabsa jednak jeżeli jesteś zadowolony to nie ma co narzekać 🙂

@Udyr zdradzisz co to za specyfiki będziesz testował? Coś jak Gaia Green? Oni też mają wszystko sypkie i czytałem że takie najlepsze ponoć.. co sam kiedyś dawales do zrozumienia, wypowiadając się nieufnie co do płynnych odżywek 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Mr.Green Mam coś takiego, 4-4-4/2-8-4/ mineral mix i grzyby + naturalny calmag.

IMG_20230104_115536_989.thumb.jpg.72615951a12a55e65600edb1c454fac7.jpg

I do tego blumaty ze zbiornikiem zrobię i będzie sobie rosło. Może jakąś trichoderme do tego kupię jeśli mnie najdzie, albo koniczynę jeśli większą donice wsadzę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Udyr ciekawie wygląda 🙂 chociaz po opanowaniu chuja widac 😄 leciales już kiedyś organicznie? 

wrócę do domu to sobie poczytam co to za specyfiki  🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

45 dzień kwitnienia. Od tej pory zaczynam im dawać tylko wodę. Wiem , ta jedna jeszcze mogła by siedzieć spokojnie ale ja nie chcę bursztynu , a jak bym je jeszcze przytrzymał to na jednej będzie bursztyn a na drugiej mleko. Z chęcią zrobiłbym kosę jednej a druga jeszcze trzymał , tylko nie mam gdzie suszyć. 

IMG_20230127_072123.jpg

IMG_20230128_081203.jpg

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

55 dzień kwitnienia i muszę podjąć decyzję. Jedna jest już full mleko i gdzie niegdzie bursztyn więc muszę ciąć. Tylko teraz tak , druga zostawić ale wtedy muszę  robić Water curring bo nie ma gdzie suszyć. Drugie wyjście to  ścinać obydwie i suszyć w boksie ale stracę na mocy. 

IMG_20230207_171638.jpg

IMG_20230207_171655.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A więc jeden krzaczek się kisi w słoiczku 😁 a drugi dochodzi. Woda była zajęcie czerwono żółta hege. Zobaczymy co to wyjdzie , macie jakieś pomysły jak tu wysuszyć po wyjęciu z słoika ? Ja myślałem żeby po wyjęciu mocno osuszyć papierem a później  wsadzić do boxa i suszyć powoli.

IMG_20230210_205348.jpg

IMG_20230210_204619.jpg

IMG_20230210_205355.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Gibexnator napisał:

Ja myślałem żeby po wyjęciu mocno osuszyć papierem a później  wsadzić do boxa i suszyć powoli.

można też tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Cześć Panowie , przepraszam wszystkich za ten brak kultury że nie dałem nic znać itp ale  wyjebało mnie z kraju i całkowicie o wszystkim zapomniałem.  A więc  ten krzak po WC  był  po prostu  zajebisty pod każdym względem. Prawie zero dymu i zapachu , zajebiście silne uderzenie w głowę od rauz jak z bonga ale niestety  z 2 dużych słoików zrobił się jeden mały   :D. Drugi krzak to  niestety noo , wyjebała mi baba jak mnie nie było.   Teraz będę zaczynał nową uprawę ale zrobię to w szafie. Proszę zamknąć temat  i raz jeszcze dzięki za pomoc i przepraszam że nie dałem znać ile wyszło itp. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi