Barney's 271 Napisano 17 Listopada 2022 @Zielone krainy ogólnie mam wrażenie że je przelałem jak amator :X Posłuchałem się kogoś jak zjeb zamiast podlewać jak zawsze to robiłem :x @PrzeMIX tak miesza obieg powietrza jest zamknięty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 18 Listopada 2022 @Barney's Nic im nie będzie, tylko startuj delikatnie i powoli je nakręcaj na coraz większą podaż nawozów, jakie jak się odpowiednio rozkręcą to będą w stanie bezproblemowo przyjąć z dobrym skutkiem. . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 19 Listopada 2022 Coś poszło nie tak 😄 Już odechciało mi się tej uprawy 🤧 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Listopada 2022 W dniu 18/11/2022 o 00:19, Barney's napisał: ogólnie mam wrażenie że je przelałem jak amator :X 27 minut temu, Barney's napisał: Coś poszło nie tak no może to przelanie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Listopada 2022 @Testerdodaj do kosza zamykam fotorelacje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 29 Grudnia 2022 Witam wracam do fotorelacji 😏 Ogólnie był koszmar z tymi roślinami cały czas coś a to lampy na nie spadły i popaliły i połamały krzaki i ogólnie dużo problemów ale chyba już opanowałem sytuację aktualnie 5dni po flipie na 12/12 zjecie z kamery bo nie miałem czasu robić zdj podlewam je ręcznie 😅 Łączenie jest 8.64m2 Za duża moc pali mi instalacje na 1 fazie Problemy z wilgocią chujowe miejsce Jest 28 krzaków 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 29 Grudnia 2022 @Barney's Jak ci spadły lampy opowiadaj 😄 ważne ze do przodu i jest git 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 29 Grudnia 2022 @Katastrofedens zapomniałem otworzyć otwory w namiocie i go poskładało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Stycznia 2023 Dzień 18 golonko 2 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 10 Stycznia 2023 @Barney's co Ty na zero ją ojebałeś? Co to nowy rekrut do Wojska Polskiego? 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Stycznia 2023 @grolsch3 na Ukrainę jedzie 😂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Stycznia 2023 (edytowane) @grolsch3 ja nie uprawiam pod publiczkę i żeby to na fotach wyglądało jak tona zielska tylko ja pokazuje jakie są fakty i co działa zobaczysz za 2tyg jak to będzie wyglądać Edytowane 10 Stycznia 2023 przez Barney's 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 10 Stycznia 2023 @Barney's ja wiem że nie robisz pod publiczkę bo jak tak by było to byś kończył te fotorelacje. Ale serio ja się nie spinam, tez prezentuje jakie są fakty, ba ja nawet o tym wspominam w relacjach pisząc, a czasami nawet staje okoniem do tego jak 'powinno' się uprawiać. Ale jeszcze raz serio, możesz sie zdziwić jak to będzie wyglądać za 2 tyg. Lubię porządne golenie u kobiet, ale same kwiaty fotosyntezy Ci nie przeprowadza. Sam jestem ciekaw, proszę wrzucaj zdjęcia koleżanki. Odważny ruch i to pisze z szacunkiem, że próbujesz. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 10 Stycznia 2023 @grolsch3 zobacz sobie moją poprzednią relacje mimosa x Orange punch Dzień 18 Parę dni później A i tak były golone 1 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 10 Stycznia 2023 @Barney's no pewnie, że to zaraz odrośnie, jakbyś nie zgolił to byś się zajechał dopiero później 😁 Sytuacja opanowana już u Ciebie? 🫡 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Stycznia 2023 @Rzeźnik jakoś leci aby z fartem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sopel 88 Napisano 16 Marca 2023 @Barney's jak tam u Ciebie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MRX 54 Napisano 13 Maja @Barney's Będzie kontynuacja lub jakieś zdjęcia na zakończenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach