WBB 2546 Napisano 7 Stycznia 2023 (edytowane) 12 minut temu, Mr.Green napisał: Normalnie Nie czuć zapachu? Ja tak nie mogę bo do pokoju gdzie jest mieszkanie tego nie zaniosę:) Ile trwa przejście z mleka na bursztyn? Bo powiem jak mój młody: ja nie będę tyle czekał 🙂 Przypomniało mi się, że mam na telefon takie klipsy z soczewkami i obejdzie się bez mikroskopu... ale ileż kurwa można czekać 🙂 Edit: ale z tym podłączeniem wyciągu jeszcze się zastanowię... ale nie będę miał takiej kontroli nad temperatura jak przy tej farelce. Edytowane 7 Stycznia 2023 przez WBB @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2023 Ale nie spali Ci to dachu 😄 ja takim farelko grzejniczkom nie daje wiary nigdy 😄 nie jeden już z dymem poszedł.. 😄 Jeszcze trzeba czekać 🙂 początek bursztynu nadchodzi 😄 Chyba ze chcesz to jednego najbardziej gotowego tnij I spróbujesz odrazu suszarkę czy działa A reszta niech dochodzi 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 7 Stycznia 2023 29 minut temu, Mr.Green napisał: Ale nie spali Ci to dachu 😄 ja takim farelko grzejniczkom nie daje wiary nigdy No też się tego właśnie obawiam. Powiem bratu, że jak wymyśli suszarnie to zetniemy planta 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Stycznia 2023 @WBB i to jest myśl 😉 Ja właśnie odpaliłem swojego Criticala co rósł w sloiku 🙂 mimo że czuć swiezynki jeszcze lekko to wyczuwam już zajebiste słodkie nuty 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 8 Stycznia 2023 Jeden top z Gorilla Glue został ścięty... 15g z łodyżką. I suszy się w takiej mini suszarce jaka była pod ręką 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2023 A czemu go nie pokazałeś ? Topa Ja też teraz scialem dwa Criticale 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 8 Stycznia 2023 18 minut temu, Mr.Green napisał: A czemu go nie pokazałeś ? No właśnie nie wiem 🙂 Jutro pokaże bo pewnie będę sprawdzał czy już suchy 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Stycznia 2023 @Mr.Green masz 🙂 Dorzuciłem jeszcze jednego dzisiaj Lemon Haze. Ja już tak pilnowałem żeby nie pojebać odmian ale coś mi tam nie pasuje... i tak już myślę czy sklep nie walnął się przy pakowaniu... ale już mniejsza o to 🙂 Ty miałeś Gorilla Glue.... ten mój jakiś ma taki zapach nijaki.... nie podoba mi się to. A przez dobę stracił 1/3 wagi... z 15g ma teraz 10g. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 @WBB kolejny co to sklep w chuja robi 😄 9x Shogun w boxie.. praktycznie kazdy inny 😛 Planty nie zawsze są takie same 😉 Ładnie wyglądają te topki 😉 Miałem Royal Gorille auto od RQS.. kilka sztuk i też się różniły.. wyglądem, smakiem i mocą. Teraz zamówiłem Gorilla Cockies auto, leży I czeka na swoją kolej 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 9 Stycznia 2023 A może być tak, że plant jakoś tam wyrośnie a nie będzie klepał? Bo ten brak zapachu mnie martwić zaczął 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 9 Stycznia 2023 @WBB wszystko może się zdarzyć 😄 aczaczkolwiek jak plant urósł i jest dojrzały to nie powinno być takiej lipy. Może być taka że nie musi koniecznie jebac fest.. 🙂 albo może zacząć hak podeschnie. Miałem automata LSD 25 to jebal jak byś pieczarke pokroil 😄 bez kitu 😄 ale klepal 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 12 Stycznia 2023 @Mr.Greentrochę mi skoczyła temp w namiocie i jeden sampel już wyschnął. Zapachu jarania to on nie ma ale wczorajsze pierwsze szkło trochę mocno mnie w pozycji siedzącej zamontowało. Drugiego sampla już nie miałem ochoty próbować. Druga lufa po 3 godzinach już trochę lżej weszła 🙂 Moc się odblokowała jak wyschło na tyle, że się samo paliło... wcześniej to tak średnio było. Ten drugi to znowu jebie mi jakąś ropą albo rozpuszczalnikiem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Stycznia 2023 Ta pani co przedawkowała? Potas? Bo tu raczej niedoborów nie będzie a raczej czegoś nadmiar. Dostaje to samo co dorosłe panny tylko trochę rozcieńczone wodą. PK 14/15 dostaje juz w żarciu. Ma 30 dni i już zakwitła. Pozostałe dwie wyglądają OK. Niedawno doczytałem, że PK w tak wczesnym stadium może zablokować pobieranie CAL i MAG... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2023 Bo wygląda jak brak Ca Ropa jebie bo niektóre mają zapach zła diesel 😄 I jak dalsze próby? Lecicie już z bratem z tematem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Stycznia 2023 21 minut temu, Mr.Green napisał: Bo wygląda jak brak Ca Ropa jebie bo niektóre mają zapach zła diesel 😄 I jak dalsze próby? Lecicie już z bratem z tematem 🙂 Wczoraj przyszedł, że ścinamy to bo za mocne jest i że mu nie powiedziałem, że to takie mocne jest 🙂 Ale po tym 4 dniowym suszeniu nie ma to zapachu. A mi o zapach i smak chodzi, bratu o moc. A bursztynów jak nie było tak nie ma... A i jeszcze opierdol dostałem od niego jak zobaczył, że ja to trymuje na podłogę. Zapytał czy to co obcinam ma moc... to mu powiedziałem, że coś tam ma 🙂 Do kartoników mam mu to trymowac 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Stycznia 2023 No raczej.. z resztek po trymie to można cuda robić.. od haszyku po masełko lub chociaż sam kief 🙂 Co nie raz dupe ratuje 🙂 Na ostatnim zdjęciu widać już początkI bursztynu także można już ciąć. Jak kto lubi. Można na raty żeby mieć różne stany mocy.. itp @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 14 Stycznia 2023 37 minut temu, Mr.Green napisał: No raczej.. z resztek po trymie to można cuda robić.. od haszyku po masełko lub chociaż sam kief 🙂 Co nie raz dupe ratuje 🙂 Na ostatnim zdjęciu widać już początkI bursztynu także można już ciąć. Jak kto lubi. Można na raty żeby mieć różne stany mocy.. itp No on ma smykałkę do gotowania i jak mu podrzucilem temat z masłem to będzie robił 🙂 2 już zostały odwiazane z drutów, nie dostaly już wczoraj wody... będą ścinane ale najpierw musi być suszarnia jakaś zrobiona. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 15 Stycznia 2023 Wyrzeźbiłem suszarnie 🙂 Taki jest zamysł... jeszcze mały test warunków i 2 panny będą chyba jeszcze dzisiaj rozczłonkowane i powieszone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2546 Napisano 17 Stycznia 2023 100g mokrego z jednej sztuki, z drugiej 140g.... ale tam było coś podbierane wcześniej. A seedbanki na stronach to podawają plon ale mokrego? 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Stycznia 2023 @WBB nie. Suchego 🙂 Jest tam jakaś cyrkulacja powietrza w tej suszarni? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach