Rzeźnik 447 Napisano 11 Grudnia 2022 @WBB nie pryskaj wcale już, jak roślina kwitnie to nie robisz oprysku Tak, chodzi o potas i fosfor, kup sobie jakiś bio-mineralny albo mineralny że zwiększoną ilością PK, bo będą potrzebowały, taki 13/14 styknie, ale są i mocniejsze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Grudnia 2022 11 minut temu, Rzeźnik napisał: @WBB nie pryskaj wcale już, jak roślina kwitnie to nie robisz oprysku Tak, chodzi o potas i fosfor, kup sobie jakiś bio-mineralny albo mineralny że zwiększoną ilością PK, bo będą potrzebowały, taki 13/14 styknie, ale są i mocniejsze To BioBizz nie ma nic takiego do kupienia? Widzę jakieś Hesi, Plagron... PK 13/14 się nazywa... https://www.tanieuprawianie.pl/plagron/448-plagron-pk-13-14-500ml-8718104123175.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 11 Grudnia 2022 Nie, bo biobizz ma organiczne nawozy, a nie mineralne, nie ma takiego stężenia w organice, które zaspokoiłoby popyt trawki na PK, ja kupiłem od atami b'cuzz bloombastic, którego jeszcze nawet nie zdążyłem przetestować, ale od canny, hesi czy od plagrona styknie też Albo jakiś skoncentrowany nawóz ze skórek od banana, nie próbowałem, ale myślę, że też miałby kopa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Grudnia 2022 55 minut temu, Rzeźnik napisał: kupiłem od atami b'cuzz bloombastic, Takie coś? https://www.tanieuprawianie.pl/atami/2504-blossom-builder-atami-bcuzz-250ml-nawoz-koncowy-zwiekszajacy-mase-8719244308149.html @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 11 Grudnia 2022 @WBB nie, to co wysłałeś to jest bardziej jak ripen, a tu chodzi o suplementacje PK, ja kupiłem ten, bo jest bio-mineralny i ma trochę więcej %PK (14/15) niż te, które oferuje Canna czy plagron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Grudnia 2022 @Rzeźnik 144 euro..? ja jebie 😄 bogato 🙂 herbatka PK 20 euro 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Grudnia 2022 (edytowane) 5 minut temu, Rzeźnik napisał: @WBB nie, to co wysłałeś to jest bardziej jak ripen, a tu chodzi o suplementacje PK, ja kupiłem ten, bo jest bio-mineralny i ma trochę więcej %PK (14/15) niż te, które oferuje Canna czy plagron Czyli ten? Od zajebania tego narobili, że ciężko się nie pomylić 🙂 Styknie mi 50ml... myślę, że powinno. https://www.tanieuprawianie.pl/atami/2648-atami-bloombastic-50ml-8719244303533.html 3 minuty temu, Mr.Green napisał: herbatka PK A co to? Tylko nie chce mi się niczego gotować... od razu mówię 🙂 Edytowane 11 Grudnia 2022 przez WBB 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 11 Grudnia 2022 @Mr.Green kupiłem sobie setkę na próbę, żeby zobaczyć co to za czary w płynie, miała być grana teraz, ale nie pykło 😁 @WBB taaak, to to 😁 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Grudnia 2022 @WBB samo sie gotuje 😉 Herbatka to PK organiczne na FLO @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Grudnia 2022 1 minutę temu, Mr.Green napisał: @WBB samo sie gotuje 😉 Herbatka to PK organiczne na FLO A jakiś link czy fotka? 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 11 Grudnia 2022 @WBB 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 11 Grudnia 2022 2 godziny temu, Mr.Green napisał: @WBB Co prawda jest to bez gotowania ale zanim się to poda trzeba inne czary mary z tym robić... opis przeczytałem:) Cena podoba do tego od Rzeźnika a tamto wydaje mi się prostsze "w obsłudze" 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2022 @Rzeźnikbo zaraz chyba kupuję tego Bloombastica... a LeafCoat odpuścić? Bo chyba i tak nie mam jak opryskiwać liści... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 12 Grudnia 2022 @WBB ja bym odpuścił, bo masz warunki z niską wilgotnością, gęsto tam nie ma, a na dokładkę masz automaty, więc to powinno wystarczyć 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 @WBB jak chcesz kupić bloombastica to zobacz Bio jest tez taka wersja ten jest mineralny z tego co wiem 😋 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2022 2 godziny temu, Katastrofedens napisał: @WBB jak chcesz kupić bloombastica to zobacz Bio jest tez taka wersja ten jest mineralny z tego co wiem 😋 Tylko pewnie Bio będzie dłużej "wchodził" niż ten mineralny. Mi już jest w sumie obojętne czy będzie bio czy mineralny 🙂 Ale zerknę chociaż pewnie nie znajdę tego co trzeba. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 @WBB jak masz Bio nawozy wał Bio ja miałem kiedyś razem z biotabsami i był super fajnie puchło na tym 🙂 tak butelka 50ml starczy ci na całe grow i jeszcze zostanie trochę na kolejne 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WBB 2,119 Napisano 12 Grudnia 2022 13 minut temu, Katastrofedens napisał: @WBB jak masz Bio nawozy wał Bio ja miałem kiedyś razem z biotabsami i był super fajnie puchło na tym 🙂 tak butelka 50ml starczy ci na całe grow i jeszcze zostanie trochę na kolejne 😅 https://www.tanieuprawianie.pl/atami/2649-atami-bio-bloombastic-50ml-organiczny-booster-biomineralow-8719244303182.html Czy to by było to? Widzę, że tu też jest PK 20/21. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 Tak to jest 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 12 Grudnia 2022 Zobacz to jest auto cream Cookies od fastbuds na biotabsach pk5-8 i biobloombastix jedna z 4 w boxie 50x50 i 11l donicach mało mam zdjęć nie lubię ich trzymać 😅 i tylko trening lst 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach