Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2022 Śmiało bez problemu 🙂 pozdrów lube, takie kobiety to skarb 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Katastrofedens 398 Napisano 24 Listopada 2022 @Matiii możesz dać śmiało 4 wejdą nawet w 11l donichac a trening jaki chcesz tylko pilnuj wysokości by jie były zbyt wysokie 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 24 Listopada 2022 @Katastrofedens tak tylko czy jest sens dać na taką powierzchnię 4 sztuki więcej kłopotów. Czytałem że dobre treningi 2 sztuk lepiej na tym wyjdę niż 4 bardzo ciasno. Napewno lst i Scrog chce zrobić. @Mr.Green nie ma.problenu pozdrowie ja. Dzięki w jej imieniu 😉 a co myślisz o 4 sztukach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2022 @Matiii 4 spoko ale przy doniczkach 11 litrów będą rosły w górę dość pokaznie. 11 litrow to duzo jezeli chcesz male planty, tymbardziej ze chcesz sative dla kobiety A jak wiadomo sative potrafi urosnąć. Ważny jest też kształt doniczki. Mam teraz podłużne sloiki 2 litry.. i jebaniutkie rosna Tak samo jak te w doniczkach 8 litrów co potwierdza moja myśl że wysoka doniczka pozwala roślinie powielać jej wymiar A doniczka bardziej płytka jest lepsza forma stabilizacji wzrostu. Poniżej zdjęcie FatBanana auto w małej w sensie niskiej doniczki. Indica + niska doniczka = dość niski plant. Roślinę nie była trenowana. Rosła swobodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 24 Listopada 2022 @Mr.Green więc dam 4 sztuki. Doniczki kwadratowe 11l 25x25 cm x25h . Myślę o Purpple Queen 2x i jakąś niska sative 2x lemon coś z haze. Myślę że jak dość szybko zmienię na 12 h światło będzie dobrze . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2022 Sam teraz mam za duzo krzaków w namiocie I nie żebym narzekał broń boże.. nie śmiał bym.. To jednak widzę okiem amatora ze walczą o każdy centymetr powierzchni. Musisz wiedzieć czego chcesz Lub Jak ja nie wiedząc czego chce.. badać różne techniki, możliwości, treningi, patenty i inne czary 🙂 by wypracować sobie swój najbardziej optymalny growSUPERkurwaKIT by zawsze być spełniony i ujebanym po pachy 🙂 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 24 Listopada 2022 @Mr.Green no i to jest rzetelna odpowiedz. 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 24 Listopada 2022 Od przybytku głowa nie boli. Wsadź 4 sztuki I niech się dzieje. Będziesz widział co byś zmienił na lepsze I czego unikał. Rośliny trzeba rozumieć jak to @Zielone krainy nie raz ładnie opisuje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 24 Listopada 2022 @Mr.Green no i tak zrobię ale i tak uważam że sativa będzie wyższa napewno box będę miał 140 cm h więc myślę że będzie git dzięki wielkie za pomoc 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 25 Listopada 2022 @Mr.Green a powiedz mi proszę czy stosujesz jakieś neutralizatoty? Jak tak to jakie polecasz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Listopada 2022 @Matiii zapachu? Czy neutralizator ciekawskich I nie pożądanych osób 😎 Neutralizujemy każdego i o każdej porze. Zamów nasze usługi jeszcze w tym roku A otrzymasz super rabat na 50% przy następnej neutralizacji w nowym roku. Gwarantujemy : - cicha i dyskretna neutralizacje ręczna - szybką i skuteczną neutralizacje - neutralizacje tylko osobników pełnoletnich Po zamówieniu neutralizacji nie przysługuje odmowa ani odroczenie w terminie. Przed zamówieniem skonsultuj się z rodziną lub kimś bliskim by potem nie było płaczu.. Zadzwoń już teraz A otrzymasz mikołajkowy prezent w postaci świątecznego wisiorka z naturalnych części zneutralizowanych osób.. Oferta ważna do wyczerpania zapasów 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 25 Listopada 2022 @Mr.Green chyba blanty poszły w ruch heheheh 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 29 Listopada 2022 Witam. Kolejny Up. 27 dzień Flo Podlewana tym co zawsze. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Listopada 2022 @Matiii Całkiem sensownie to wygląda, jak na amatorską uprawę prowadzoną celem własnej konsumpcji. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 30 Listopada 2022 @Zielone krainy tak też jestem zadowolony . Dziś dopiero połowa flo. Myślisz spuchnie jeszcze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 30 Listopada 2022 @Mr.Green jak myślisz przyciąć ja jeszcze trochę ? Ogólnie to puchnie. Parę dni różnicy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Listopada 2022 @Matiii a topy liście zasłaniają ? chyba nie bardzo... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 30 Listopada 2022 (edytowane) @Andi tak dolne partie są praktycznie zasłonięte o to mi chodzi góra widać że jest odsłonięta. Edytowane 30 Listopada 2022 przez Matiii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 30 Listopada 2022 @Matiii już nie wycinaj. Masz światło z każdej strony. Automat może źle zareagować chociaż nie musi. Ja bym nie usuwał. Będziesz widział co puchnie A co przy następnej uprawie byś wyciął jeszcze ewentualnie. Będzie jakiś rzut oka porównawczy. Ja swoje pierwsze automaty nie wycinalem nic bo chciałem zobaczyć jak rośnie w miarę naturalnie by się nauczyć trochę co jest 5 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matiii 37 Napisano 30 Listopada 2022 @Mr.Green no rozumiem dzięki. Ogólnie to strasznie dużo pije ona teraz 1l co 2 dzień ale nie widać oznak braków. @Mr.Green Ogólnie to moja druga uprawa w życiu i druga automat. Następny projekt 3 sezony 2 indi i 1 sative ze względu na miejsce box będzie 50x50x140. I tak sobie pomyślałem że sative dam w mniejszą doniczkę . 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach