Gość Zielone krainy Napisano 5 Stycznia 2023 @Rzeźnik Jednak wzorzec topów Acapolco gold jest zachowany, ten duży bardziej okrągły, to szczyt główny jest bardziej masywny, więc ma bardziej rozbudowaną strukturę i jest zaraz pod ledami, co może wpływać na jego mniej stożkowaty kształt. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 5 Stycznia 2023 @Zielone krainy fakt, tego nie da się podrobić 😁 muszę kiedyś posmakować tego Acapulco w jakimś kofiku, albo lepiej - samemu wyhodować. Wdzięczna odmiana 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Stycznia 2023 @Rzeźnik Spróbuj, lepiej samemu większa frajda, a roślina szczególnie problematyczna nie jest, za to haj daje mocny, ale nie w kierunku kanapy, a zabawy, bo to głównie sativa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 5 Stycznia 2023 @Zielone krainy właśnie sativę preferuje na codzień, to mi podpasuje, a indicę to czasami, jak ręce od noża aż pulsują, na lepszy sen 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Stycznia 2023 @Rzeźnik To bierz Acapulco przeczesze beret , bo jest mocna, ale kreatywność, energia na full, śmiech i zabawa pewne , choć u niektórych może wywoływać paranoje podobno, ale ja nic takiego nie doświadczyłem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 672 Napisano 5 Stycznia 2023 @Zielone krainy kolejny raz najwieksze topy na frm. Az strach pomyśleć co by było jakby regulara zrobił 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 5 Stycznia 2023 @Cali_Bastard To tylko manipulowanie światłem, dzięki temu powoli się wyciąga i zabudowuje całą przestrzeń łodygi , tworząc jeden duży top. Jakbym miał wyższe pomieszczenie uprawne i lepsze panele led, to bym wtedy bawiąc się światłem i odpowiednio karmiąc, uformowałbym znacznie większe topy , ale nie mam takich aspiracji, wystarcza mi to co jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 7 Stycznia 2023 110 dzień od wyjścia z ziemi i 55 dzień kwitnienia. Trzymam je jeszcze 25 dni do 1 lutego, czyli do równo 80 dnia kwitnienia, wtedy poleci kosa. Ec 3.0 , a i tak się wyjadają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 7 Stycznia 2023 Kozak jakich mało 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Stycznia 2023 W dniu 19/09/2022 o 23:34, Zielone krainy napisał: Planowane trening: Lst i Scrog i Fim. 1. Dzień od wyjścia. W którym momencie robiłeś LST I FIM? Mógłbyś powiedzieć, czy robiłeś np. FIM i lst jednocześnie, czy po wyjściu nowych szczytów zrobiłeś lst? I czy te nowe szczyty dalej ściągałeś w dół? Zamęczę Cie tymi pytaniami 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Stycznia 2023 @vego1989 LST zacząłem 12 dnia od wyjścia rośliny z ziemi, kontynuowałem je do około 37 dnia wega, potem wszedł Scrog, nie robiłem tym razem ani Fim ani Topping, bo uznałem te treningi za zbyteczne w tym wypadku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) 115 dzień od wyjścia i 60 dzień kwitnienia, ciężko ją wykarmić, wyjada się mocno, ciężko będzie ją utrzymać do 80 dnia, ale powalczę. Edytowane 12 Stycznia 2023 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Stycznia 2023 @Zielone krainy piękne 💚 Jak trichomy juz wygladaja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Stycznia 2023 @vego1989 Większość mleczna , ale miejscami, jakiś pojedyncze przeźroczyste trichomy się znajdą, więc jeszcze muszą siedzieć w boxie, to głównie sativa, więc nie czekam na bursztyn, ale chce pełne mleko, bez przeźroczystych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Stycznia 2023 @Zielone krainy piękna robota 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Stycznia 2023 @Mr.Green Na jakich trichomach ty kosisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Stycznia 2023 Dzisiaj sprawdzałem właśnie I jest praktycznie wszędzie mleko I pojawiają się pierwsze bursztyny. Dlatego podjąłem decyzję że od dzisiaj mają już ciemnie do i za godzin nie wiele dokonają swojego zywota. Może też już nowe pestki 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 14 Stycznia 2023 Serio tak blisko jest ten szczyt na ostatnim foto od coba? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Stycznia 2023 @grolsch3 wyglada jakby chcial tam wejsc 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Stycznia 2023 @Mr.Green Ja chyba skróce lekko czas kwitnienia, miałem trzymać do 80 dnia, ale chyba zakończę na 70 dniu, bo strasznie się wyjada, musiałbym w nią pompować spore ilości nawozów. Ile swoje rośliny trzymałeś na kwitnieniu? @grolsch3 Top glówny jest prawie na panelu, ale nie jest bezpośrednio nad diodą, więc jest bezpiecznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach