Gość Napisano 3 Września 2022 (edytowane) Siemano 2 Boxy 1x1x2 homebox ambient Wentylacja 2x Silent TD 350 Mieszaki kilka sztuk secret jardin 20w Donice 1.5l docelowe 11l Ziemia Plagron Batmix Nawozy Plagron: Power Roots , Alga Bloom, Vital race, Green Sensation, Sugar royal, pH minus plus Olej neem, CannaCure, Calmag od Atami Miernik pH adwa a11 Filtr odwróconej osmozy Worki CO2 Pestki: 3xSugarcane 3xPlatinium Gelato 4xPlatinum Terple In house Genetics 2xRuntz Muffin Barneyfarms 1xWhite Levander G13 Labs Seeds 1xCheselicous Europa Seeds 1xBanana Candy Crush Th Seeds 1xGreen Crack Garden od Green Seeds 1xPeach Sherbet Og Perfect Tree Seeds 1xWhite Widow G13 Labs Seeds 1xLavia Freaze Dutch Passion Edytowane 3 Września 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2022 Tlusto 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 3 Września 2022 Uaaa... Profesjonalne podejście. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2022 (edytowane) @Mr.Green @Mr.Green @PrzedziorStaram się 🙂 Edytowane 3 Września 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Września 2022 @Pierr1947 Prezentuje się bez zarzutu, ja też za chwile zaczynam nową uprawę, ale u mnie skromnie jeden plant i zabawa treningami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2022 @Zielone krainy I kozak. Będę obserwował napewno. Jedziemy tym samym planem 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Września 2022 @Pierr1947 Treningi inne będziemy mieli, bo ja w scroga pójdę z jednym plantem, a do tego Fim i chyba wstępnie kładł go będę , czyli lst. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2022 @Zielone krainy Ja coś myślałem żeby rzucić siatkę w jednym ale nie będę mieszał zostanę przy poleconym lst i toppingu. Uznałem że nie będę mieszał ogarnę jedna technikę a później się coś pomyśli . Bez pośpiechu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Września 2022 @Pierr1947 Ty masz inną powierzchnie, więc u ciebie lepiej się sprawdzi lst i topping, tym bardziej, że zaczynasz przygodę. Ja będę miał jednego planta i na powierzchni 0,32 m2 , będę maksymalizował jego rozmiar, by zobaczyć ile jeden plant maksymalnie da na tej powierzchni po treningach. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Września 2022 @Zielone krainy No to będzie ciekawie. Kiedy start co za odmainka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Września 2022 @Pierr1947 Już mam wszystko kupione , tylko dupę ruszyć i działać, a to wiesz, nie przychodzi łatwo, jak masz dużo palenia i do niczego ci się nie śpieszy, a palenie tym razem wyszło mi najlepiej w całej przygodzie z uprawą, jest prawie idealne, jak dla mnie. Myślę, że zacznę kiełkować po weekendzie. Odmiana to Acapulco gold , została mi ostatnia pestka od Barney's farm. NIe chce lecieć do seedbanku, więc dlatego tak, a nie inaczej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 4 Września 2022 Tez robie formy z mały doniczek w dużych przy przesadzaniu ale nie czaje czemu od razu w dużych nie puściłeś skoro i tak jadą w docelowym miejscu 🤔 Widze jedna w zapasie wiec może to po to by wyeliminować słabe ogniwo w razie co 😏. Ja bym jechał od razu w dużych w twoim wypadku albo wyciągnął male z dużych na ten czas bo od dołu masz dziurki którymi korzeń przejdzie do duzych i tak. Nastepstw chyba nie trzeba tłumaczyć 😎 Będzie ciasno jak skurwysyn bo lata temu miałem taki namiot tylko ze 120x120 i jak wsadzalem 9 to było przejebane 🙂 btw Bardzo lubie namioty Home box 👌🏻 powodzenia 🤜🏻🤛🏼 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 4 Września 2022 @Cali_Bastard siema pierwszy grow leci . Dzięki za podpowiedź zaraz je wyciągnę na jakąś tace. Tak puściłem o jedną więcej tak żeby zrobić selekcję lub mieć na zapas jakby któraś nie wyszła. Też mi się wydaje że będzie ciasno ale taka dostałem podpowiedź więc zobaczymy wszystko wyjdzie w praniu jak to się mówi . Dzięki jeszcze raz za jakieś wskazówki 🤜🤛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 4 Września 2022 Ciekawy projekt. 6 sztuk zapełniło by ci grubo ten namiot. A przy 8 to będzie ciaśniutko. Ale sam zobaczysz j zapewne na następny raz będzie 6x 😋 powodzonka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2022 Dzień 3 26c 70%w Zdjęcia z wczoraj. Ogólnie jest git jeden sugarcane ma coś ciężko ale powoli idzie . Pzdr i z fartem Mordy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Września 2022 @Pierr1947 nie warto by było tego sugarcane azotanem strzelić ? Drogie pestki, a zawsze warto by było jakieś S1 mieć 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 8 Września 2022 @Udyr Morda mam jeszcze całą paczkę i gelato Platinum też 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2022 Dzien 7 26c 70%w Podlane po 100ml i 1/2 Power Roots Podpowiedzi mile widziane z fartem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 12 Września 2022 (edytowane) @Pierr1947 co daje światło uvb* w uprawie konopi? Edytowane 12 Września 2022 przez Przedzior @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Września 2022 @Przedzior na kwitnieniu wspomaga produkcję trichomow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach