Kartek 109 Napisano 25 Września 2022 Nie wiem po co odparowywać wodę do końca, balansujesz przez to na granicy przegrzania masła, ta woda nic nie przeszkadza a wręcz wchłania cały niepotrzebny syf, thc i tak ci zostanie w maśle które jak ładnie zastygnie wyciągniesz z tej wody 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Września 2022 Ok wezme sobie wskazowki do serca. Dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 25 Września 2022 4 minuty temu, Mr.Green napisał: @Kartek to taki twoj patent czy to gdzies wyczytales? Wyczytałem, już nie pamiętam gdzie, ale stosuje z powodzeniem od dawna i szafa gra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Września 2022 @Kartek to elegancko jak dziala. Ciekaw jestem jak mi to wyjdzie 🙂 na pewno dodam efekty do nowej relacji 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 3 Października 2022 @Kartek W dniu 24/09/2022 o 13:02, Kartek napisał: Dobry Dzień 55 ( 42weg / 7flip/ 6flo ) lampa 110w z 140 wilgotność & temp 50%/25.5C w dzień 62%/20C w nocy rzarcie 25% Micro 50% Grow / Bloom 100% Tarantula / Piranha / Voodoo Jujce / Rhino Skin / Bud Candy 75% Big Bud ( lewa i środek po litrze papu, prawa 0.5 + 0.5 czyste h2o) podsypałem trochę ziemi, bo wyrzarły Eleganckie są co ty od nich chcesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 @Barney's centymetrów ! Xd U mnie noc teraz i w pracy jestem, wrzuce aktualne za pare h . 14 dzien flo dzisiaj. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 3 Października 2022 @Kartek jeszcze tydzień będą rosnąć Moim zdaniem są idealne zostaw 35-30cm szczytów resztę out @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 42weg / 7flip / 14flo trochę za dużo azotu wszystkie chwilowo ale od paru dni lampa na 100% zaraz powinny przejeść nadmiar, temp skacze momentami do 28stopni . za pare dni leci defoliacja, każdy duży wiatrak zniknie . @Barney's po 40 centów mają, dużo nie urosną już. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 3 Października 2022 VID_20221003_213749.mp4 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Października 2022 @Kartek ladne topki sie robia 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 8 Października 2022 Pozdrowienia z kart-boxa 18 dzień flo jak myślicie ile się uda wycisnąć z tych krasnali ? nad siatką mam średnio niecałe 30cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 8 Października 2022 dodam jeszcze że trzecie podlanie z rzędu dostają po 1.3l na głowę grow/micro/bloom 25% dawki b52 / big bug / rhino skin / bud candy / sensizym 50% dawki zalecanej przez producenta i pomału kolor wraca do normy ( ta z prawej dostaje minimalnie dosłownie 10% słabszy soczek ) trochę odbije to całe npk wrzuce na 50% a dodatki na 75% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Października 2022 7 godzin temu, Kartek napisał: jak myślicie ile się uda wycisnąć z tych krasnali ? zobaczymy jak napuchną 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 8 Października 2022 Ze 100-150 zalezy jak pojdzie Dosc niskie sa jak na tak duze doniczki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 9 Października 2022 Sprawa temat, jestem na wyjeździe 350 klocków od boxa, patrze sobie na apke w moje gniazdko wifi a tu zonk cos odjebałem i właczylem lampę 6 godzin wczesniej niz zawsze na flo, innymi słowy dostała dzisiaj 1 dzień powrotu na wega, i to dzień po ostrej defoliacji , jakie szanse że pohermi po takim podwójnym stresie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Października 2022 (edytowane) @Kartek Jak na moje oko to, gdy chodzi o uprawę w ziemi trochę za mocno je wyciąłeś, liście są magazynem składników rośliny, dobrze, gdy pod koniec roślina się wysysa z tych składników i jednocześnie czyści z nawozów, po za tym liście to żagle energii świetlnej , nie warto sie ich tak bardzo pozbywać, bo spowolni to budowanie owocu/topa. To liście wchłaniają energię świetlną i to w nich głównie przebiega fotosynteza, ja bym nie golił, aż tak bardzo i do tego w ziemi, a nie w hydro, gdzie w hydro inaczej się karmi niż w ziemi. Liście to jak panele fotowoltaiczne , nie warto ich bezsensownie wyrzucać, chyba, że faktycznie są niepotrzebne. Edytowane 9 Października 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 9 Października 2022 @Kartek powrót na wega to conajmniej kilka dni musiało by być 18/6. Hermienie to loteria, jak do nich wrócisz to oglądaj je uważnie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 10 Października 2022 @Zielone krainy z tym defo to pojebane troche bo niby liscie potrzebne itp a przy defo sie je usuwa co sprwia ze niby topy szybciej puchna.. 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Października 2022 @Mr.Green Ja nie golę wcale i topy szybko puchną bez defoliacji, ale oczywiście każdy sobie może uprawiać jak chce, tu jednak według mnie wygolone zostały za mocno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 10 Października 2022 Jeden woli wygolone, drugi lubi busz 🫡😏😏🙄🧐 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach