ZielonyTabaluga 92 Napisano 25 Października 2022 @Brazil Munster Kurde, a ja dzisiaj te uschnięte wyrwałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 25 Października 2022 1 godzinę temu, ZielonyTabaluga napisał: @AmberYbarra Oke, to jutro obrywam całą 😂 Nie całą tylko to co trzeba. Z doświadczenia wiem że takie "mutanty" jak to określasz najbardziej zaskakują i finalnie dają NAJWIĘKSZY PLON. To że roślina jest nietypowa , nie kwitnie zgodnie z harmonogramem czy robi inne wariactwa nie świadczy o niczym złym. To jest po prostu Biochemia i botanika a człowiek tylko nieudolnie próbuje nad tym zapanować. A ten mutant co to jest za typ rośliny dokładnie ?. Skąd masz nasiona ?. Były firmowo opakowane czy luzem ?. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 25 Października 2022 @AmberYbarra amnesia lemin haze auto. Zapakowane było w plastikową kapsułę. Jakiś sklep z szopiii 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Października 2022 @ZielonyTabaluga uschnięte można oderwać co by pleśń nie wyszla z nich. poczytaj i działaj tam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 29 Października 2022 Płukać je już? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Października 2022 @ZielonyTabaluga mleczaki jeszcze chyba pokaż całą roślinę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 29 Października 2022 @Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 29 Października 2022 @ZielonyTabaluga chwile potrzymaj jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 30 Października 2022 @ZielonyTabaluga Poczekaj jeszcze 14 dni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 30 Października 2022 8 godzin temu, AmberYbarra napisał: @ZielonyTabaluga Poczekaj jeszcze 14 dni. Powinienem już odstawić żarcie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AmberYbarra 38 Napisano 30 Października 2022 52 minuty temu, ZielonyTabaluga napisał: Powinienem już odstawić żarcie? Czy ja wiem, na Twoim miejscu był jeszcze nawozów jej dał. To pomoże pąkom popuchnąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 5 Listopada 2022 Czemu ta po lewo nie puchnie? Ten sam producent, ten sam dzień sadzenia. W dodatku więcej żarcia jej dawałem od kiedy była do tyłu... @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 5 Listopada 2022 W dniu 31/08/2022 o 16:40, ZielonyTabaluga napisał: O to chodziło? 🤣 30 minut jebania. skąd ja to znam... ahh te czasy xD @Mr.Green a wszystko jest przeszłością dzięki Tobie 😁 do ściągania tych kloszów najlepiej mały srubokręt i bez pierdolenia podważać xd robota na 5 minut max 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 5 Listopada 2022 6 godzin temu, ZielonyTabaluga napisał: Czemu ta po lewo nie puchnie? Ten sam producent, ten sam dzień sadzenia. W dodatku więcej żarcia jej dawałem od kiedy była do tyłu... no i chyba za dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 5 Listopada 2022 @Eddie Plant roboty przy tym to maks pół minuty 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 6 Listopada 2022 Ale to dać mu po prostu więcej czasu czy jak? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 6 Listopada 2022 @ZielonyTabaluga roślinie? tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 8 Listopada 2022 Siemanko, Panowie. Pod lupą, znalazłem kilka brązowatych trichomow, na tej lewej. Od tygodnia nie daje im ani pk, ani calmagu. Co teraz robić? Nie chciałbym zepsuć samej końcówki. Sama woda? Ile jeszcze do ścięcia przy poczatakch bursztynów? Ewentualnie mogę im uebac liście, które do niczego nie służą? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 8 Listopada 2022 @ZielonyTabaluga obyś nie usuwał żadnych ze środka topów. Te wyblakłe jeśli lekko pociagniesz to powinny łatwo odpaść . Ta co ma dużo włosów białych potrzebuje jeszcze czasu, widać że ma chęć spuchnąć jeszcze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZielonyTabaluga 92 Napisano 8 Listopada 2022 @Udyr Ale te, które wychodzą po prostu z łodygi i nie mają nic wspólnego z topami, mogę usunąć nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach