Adrianosiku 288 Napisano 9 Listopada 2022 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 10 Listopada 2022 To miały być fotorelacje konopne, z racji tego że stworzyłem nowy rodzaj doniczek kaskadowych i mam tylko dynie zrobię jej mini tygodniowa fotorelke dla nauki samo sprawdźcie jak bardzo się zmieniła przez ten czas i czy ta metoda uprawy ma sens, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 10 Listopada 2022 Meriguane świeżo po treningu 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 11 Listopada 2022 @Adrianosiku przywiązałeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 11 Listopada 2022 @Andi chyba tak, jakieś mniejsze druty widać pozawiązywane na gałęziach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 11 Listopada 2022 @Andi tak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Listopada 2022 @Adrianosiku poco ten trening? Tak szczerze osłabiasz tym planta zero korzyści z tego bo masz miejsce najgorsze jest to że robi się trening a nawet się nie wie poco tak naprawdę ahh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 12 Listopada 2022 (edytowane) @Barney's ten trening jest po to by roślina zarosła cała siatkę + po to by gdy roślina bendzie już kwitła topy niezaslanialy sobie światła nawzajem po to by był przewiew by plecha się nie zalęgła po ty by więcej odgałęzień miało szanse wyrosnąć, dzięki takiemu treningowi jestem w stanie wyciągnąć 2,5g z wata gdy bendą ledy będzie można osiągnąć 3g z wata . Dzięki takiemu treningowi do kosy będzie ściana topów Edytowane 12 Listopada 2022 przez Adrianosiku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Danczan 44 Napisano 12 Listopada 2022 3g z wata? Nie wydaje mi się ale jak Ci się uda to szacun @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Listopada 2022 @Adrianosiku trening spoko ale nie teraz 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 12 Listopada 2022 @Barney's to niby kiedy? @Danczan wertical to wydajna technika uprawy, wg mnie deklasyfikuje totalnie uprawę choryzontalną, zwłaszcza przy zastosowaniu mojej maszyny do uprawy wertikalnej, z resztą sami zobaczycie ile wyciągnę gram z cmh 315 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 12 Listopada 2022 Meriguane 2dni po treningu Dzisiaj daje cmh 215 na 100% ,. Trochu głośniej chałasuje ale i tak mega cicho po za tym żarówka zaczyna częśćej migotać jest że mną 3 sezon, podobno mają większą żywotność niż hps ale nie wiem o ile 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 12 Listopada 2022 Meriguane @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 13 Listopada 2022 Czy takie rany po cięciu są ok czy to infekcja? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 13 Listopada 2022 @Adrianosiku dobrze jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 14 Listopada 2022 Wczoraj candy kusch rasy wersion pokazały płeć tydzień po przestawieniu oświetlenia, zastanawi się czy nie pobrać klonów z niego i drugieg wertikalboxa załączyć Dynia się za bardzo rozgościła w doniczce i boxie czeba ja ograniczyć, widać że nowa pożywką jej bardzo spasowała, jako że mam łatwy dostęp do jej kożeni uszkodzę jakieś zobaczę jak szybko roślina zareaguje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 14 Listopada 2022 @Adrianosiku to ta świetlówka cmh jest lepsza niż hps ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Listopada 2022 @Mr.Green cmh jest na cały cykl życia. Wcześniej używano mh i hps odpowiednio na wegetację i kwitnienie. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Listopada 2022 (edytowane) @Mr.Green cmh to nie świetlówka, bardziej jak ulepszony hps, owszem jest lepsza niż hps mniej ciepła daje regulację mocy od 50% do100% jest też na obydwa cykle i żarówka jest żywotniejsza Edytowane 15 Listopada 2022 przez Adrianosiku 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 15 Listopada 2022 Candy kusch, w razie "W" będzie z czego klony zbierać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach