Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Zielone krainy sprawdziles gdzie stoi serwer? w holandii jak piszesz czy jednak bułgarii? xDDDD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Sierpnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik @Tester, gdzie jest serwer , na jakim siedzi forum? Wypowiedz się ty , ty jesteś administratorem. Typ jednak jest podejrzany, bo mu allegro nie przeszkadza polskie, a forum na nie polskim serwerze jest dla niego podejrzane. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Zielone krainy serwer amerykański lokalizacja Bułgaria @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Zielone krainy powoli zmieniasz narracje? już nie na holenderskim serwerze tylko na "niepolskim"? czyzbym cie jednak oświecił, że serwer nie jest w holandii tylko bułgarii? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 19 Sierpnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik ja nie jestem administratorem tego forum, a tylko użytkownikiem, wcześniej jest to w info na forum stał na holenderskich serwerach . @Tester Zmieniłeś serwer, był na holenderskich wcześniej nie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 19 Sierpnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik wcześniej było na holenderskim ale forum się rozrosło i trzeba było mocniejszy wziąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Ale wiesz o tym że Policja faktycznie monitoruje i śledzi sprzedaże na allegro gdyby tak nie było to byłaby samowolka na allegro. Też kiedyś słyszałem że pewny mój znajomy miał kłopoty głównie przez zakup na Allegro. Gdyby każdy robił tam co by chciał to mógłby tam legalny rynek otworzyć. Faktycznie piszesz trochę bez sensu i się mylisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2022 Polska dziwny kraj. Wszystko tam jest możliwe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony farmer 1 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Szwagrom no dobrze, tylko pod jakim względem? Myślisz, że wpadają do każdego kto zamówi lampy do roślin? Raczej monitorują aby nie dochodziło do przekrętów pieniężnych, a nie przejmują się legalnymi normalnymi zakupami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielony farmer Taki że jeśli zainteresuje się tobą policja, mogą śledzić twoje ruchy w sieci, na jakie strony wchodzisz a skoro wchodzi na allegro i szuka lampy. To już nabierają podejrzeń i widocznie masz coś z tym wspólnego, i taki delikwent w tym momencie, jest już obserwowany kilka kroków za dużo i sam może się pogubić i narobić sobie kłopotów, sam się zdradzasz a to nikomu niepotrzebne do tego dąży kolega ze jeśli chodzi o allegro nie jest bezpieczne lepiej załatwiać takie sprawy w trochę dyskretniejszy sposób. Niż Allegro było wiele przypadków gdzie robili ludziom zakupy kontrolowane choćby mojemu ziomkowi jak wspomniałem. Chcesz to ryzykuj ja nie zamawiam na allegro nic co związane z uprawa i tego się trzymam. A ty i on róbcie jak wam wygodnie, każdy wyraża swoje zdanie i opinię. Żeby przestrzec kogoś przed popełnianiem błędów jeśli myślisz że allegro jest bezpieczne to z niego korzystaj nikt ci niczego nie narzuca. Pozdro Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony farmer 1 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Szwagrom Rozumiem, w takim razie masz jakieś strony godne polecenia czy faktycznie tylko stacjonarnie? Może oficjalna strona mars hydro? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2022 (edytowane) @Zielony farmer Z mars hydro, bym zamówił jak najbardziej, a jeśli masz możliwość i to nie problem, to zakup stacjonarnie w jakimś grow shopie. To też świetny pomysł. 👊 Edytowane 21 Sierpnia 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony farmer 1 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Szwagrom super, dzięki wielkie za podpowiedź. Ogólnie to najbliższy grow shop będę miał ładne 100 kilometrów stąd także zamówię na strone marshydro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 21 Sierpnia 2022 @Zielony farmer Przynajmniej będziesz miał pewność że masz sprzęt wysokiej klasy i jakości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony farmer 1 Napisano 21 Sierpnia 2022 @Szwagrom już zamówione, wszystko gładko poszło. Kontynuując ten wątek, z tego co wiem allegro ma szyfrowanie SSL, także jak policja może mieć do tego wgląd? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach