LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Sierpnia 2022 mógłby mi ktoś polecić nie drogi trymer do topików. robienie tego ręcznie jest męczące i czasochłonne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Sierpnia 2022 @LiitlebigWeed do jakiej ceny? są ręczne korbą kręcisz i się trymuje towar @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Sierpnia 2022 najlepiej ręczne, elektryczne pewnie kosztują kilka tysięcy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Maja 2023 podbijam pytanie. reczny niedrogi trymer do liści. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 16 Maja 2023 @LiitlebigWeed coś takiego, tylko dokładnie raczej nie otrymujesz, ale nie stosowałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Maja 2023 @Kibic o to mi chodziło. nie stać mnie na drogie po kilka tysięcy. nie robię tego komercyjnie wiec to 2 krzaczków potrzebny mi niedrogi ręczny trymer. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 16 Maja 2023 @LiitlebigWeed mam do takich zabiegów identyczny przycinak jak ze zdjęcia, tylko zielony i sobie chwalę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 16 Maja 2023 @Kolbertus gdzie kupiłeś.?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 16 Maja 2023 8 godzin temu, LiitlebigWeed napisał: @Kolbertus gdzie kupiłeś.?? Ja wiem? Chyba na jednej ze stronek oferujących cały asortyment do zabawy w ogrodnika. Growtent, Growbox... Dużo ich jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Maja 2023 tylko że każdy z tych sklepów wymyśla sobie własną cene. nie którzy poszaleli i śpiewają sobie 2x albo 3x wartości trymera. trymer taki jak na powyższym zdjęciu w jednyym miejscu kosztuje 845zł w innym o 100 wiecej a w trzecim 1500zł. i to za ten sam model. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolbertus 255 Napisano 18 Maja 2023 @LiitlebigWeed miałem na myśli "nożyczki", a nie tą dużą aparaturę. 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 18 Maja 2023 wolałbym ręczny trymer niż nożyczki. próbowałem z nożyczkami zbyt czasochłonne. wolałbym wrzucić, pokręcić korbką i 200g obrobić w 30 sek niż w godzinę nożyczkami.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Czerwca 2023 @LiitlebigWeed albo ma być szybko albo tanio. Też myślałem o trymerze bo na out to masz co robić ale jednak na ten moment lecę kolejny sezon na nożyczkach. Jak robisz in to nożyczki będą najtańsze i prawdę mówiąc najlepsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 4 Czerwca 2023 nożyczkami to można poprawić to co trymer ominął. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach