Tester 1,407 Napisano 2 Lutego 2019 Tutaj możecie zadawać pytania związane z wszelkimi metodami upraw hydroponicznych. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 17 Kwietnia 2020 Siema,.mam zamiar zbudować własny system dwc i jedno pytanie mnie nurtóje mam koszyczek w nim keramzyt i umieszczam w nim krążek kokosowy.z roślinką i na jakiej optymalnej wysokości powinna.się znajdować woda względem sadząki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) @Adrianosik do połowy koszyczka Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Andi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroPopon 0 Napisano 28 Lutego 2021 Siema możecie polecić jakąś cichą pompę napowietrzającą na wiadro 20 l , Lub jakąś dobrą metodę wyciszenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 28 Lutego 2021 @Cieniu jaką masz pompę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 1 Marca 2021 (edytowane) pompki akwarystyczne z firmy marina sa zajebiste i w naprawde konkurencyjnych cenach. sprawdzalem 3 brandy i ta marina jest naprawde cicha - mam do dzis korzystam. Edytowane 1 Marca 2021 przez Cieniu 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HydroPopon 0 Napisano 4 Marca 2021 a macie jakieś dobre nawozy do hydro polecić bo myślałem o czymś takim : https://grower.com.pl/pl/p/Zestaw-3-nawozow-FLORA-SERIES-TriPart-woda-twarda-GRATIS/5324 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Marca 2021 @doominik jakiej marki polecasz na hydro nawozy ziomkowi ??? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 4 Marca 2021 @Szym Jak na razie najlepiej mi szło z canna. Oni maja dwie linie do hydro: jedna to canna aqua do systemów recyrkulujących wodę jak wilma, a drugi (nie pamietam nazwy na szybko) do drain to waist. anvance sensi też są dobre, ale już wychodzą drożej. Plant magic jest ok. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek 0 Napisano 15 Lipca 2021 Czy jest jakaś firma u nas zajmująca się profesjonalnie aeroponiką? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Lipca 2021 @Wiesiek o co chodzi dokładnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek 0 Napisano 15 Lipca 2021 @Szym o całość. Gotowy system. Robi ktoś coś takiego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Lipca 2021 Dołączam do pytania. Jak zbudować dobrą i korzystną cenowo hydroponike @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 16 Lipca 2021 @KlausKörner @Wiesiek ale zbudować czy kupić gotową ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 16 Lipca 2021 Taniej chyba zbudować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiek 0 Napisano 16 Lipca 2021 @Filozof mi chodzi czy mamy na terenie Polski kogoś kto robi swoje, firmowe, dobre systemy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach