Skocz do zawartości
Brazil Munster

Mimosa Orange Punch Barney. Vol. 2. Lumatek

Rekomendowane odpowiedzi

@Brazil Munster jak to silicate od GHE to nie przekraczaj 4g/10L bo się moga pod koniec zblokować jak im apetyt przystopuje 

16 minut temu, PrzeMIX napisał:

@Brazil Munsternie chodzi o hejt bo są ładnie oszronione, ale z tego co widzę to tak jak @Cali_Bastardpisał kiedyś Barney też nie powala, albo te mimosy takie są, liściasta odmiana jak skur... 

Raz jest tak a raz srak, hujowa powtarzalność fenotypu imo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cali_Bastard Czy zbyt obfita defoliacja moze mieć wpływ na pchnięcie topow ?

@Brazil Munster Jak porownasz obecne topy do poprzedniej mimosy która miałeś? One takie są poprostu ? Że nie są wielkie ale zbite? 

@Cali_Bastard rozwiń pojęcie chujowa powtarzalność fenotypu.. bo trochę tylko kumam. Dzięki 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Brazil Munster jak ze wszystkim, lepiej mniej niż więcej. Jak już wykminisz kiedy dają oznaki żeby odkręcić im maxa to będziesz widział rezultaty. Ale nie przesadzaj z tym silikonem.

13 minut temu, Mr.Green napisał:

@Cali_Bastard Czy zbyt obfita defoliacja moze mieć wpływ na pchnięcie topow ?

😛

A ty kurwa znowu o tym pchaniu ? Już ci wczoraj napisałem 😂

15 minut temu, Mr.Green napisał:

@Cali_Bastard rozwiń pojęcie chujowa powtarzalność fenotypu.. bo trochę tylko kumam. Dzięki 😛

Już ci to kiedyś pisałem, wtedy jak polecałem breederow to tłumaczyłem dlaczego akurat tych a nie innych.

Dostalem pod jape na tacy i dalej chuja czaisz 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Cali_Bastard błąd wskoczył..  miało być puchniecie A nie pchnięcie. 

Kurwa dobrze ze Ty wszystko kumasz ja jebie.. 

Chuj chuja czaję.. masz rację.

Nara 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Brazil Munster no tak mi się też wydaje że one raczej są takie skałki niż nabite pałąki 🙂 zrób zdjęcie, z chęcią zobacze 🙂 z pewnością nadganiaja mocą..  bo tą chwaliles 😛

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Brazil Munster i tetaz pytanie.. co lepsze? Wiecej czy gesciej 😛koniec końców chodzi o lukier bo top to nośnik trichomow. Większy top to więcej trichomow?  Lub na ile starczy Ci jednej odmiany I drugiej. Następne grow też mimoska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego pół gięta i nie ma mnie. A skittels pół gięta i normalne funkcjonowanie. 

myśle ze to nie do końca tak ze wiekszy top to więcej nośnika.  Bo tutaj to jest zbity kamień a tam luźny top, I znaczenie ma % thc w temacie. 

wiec pol gięta to pol gieta. Jak w jednym jest 15% w drugim 30% to nie ma szans ze będzie bardziej kopać. 

Edytowane przez Brazil Munster

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Brazil Munster

10 godzin temu, Brazil Munster napisał:

@PrzeMIX co masz na mysli o „ liściasta” ?  

Że roślina wali dużo liści cukrowych tak że prawie topa nie ma tylko się z liści składa.

Też zauważyłem że one nie budują dużych koli tylko małe a nawet popcorn z niższych partii goni rozmiarem główne szczyty. Dosidos buduje się lepiej z tego co widać na forum. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Brazil Munster porównując moje wyglądają całkiem inaczej 

Mailem mimose Evo to tak wyglądała ale ten krzak to był pień krótki weg a tak się wyróżniał że z niego zebrałem 280g a z reszty po 100-100pare a miałem ich 8 

Zakręciło się wtedy na metrze coś koło 700g

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Jak będę odpalal pestki od Barneys to wezmę ta mimose na testy skoro zachwalasz jej moc 🙂

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

@Brazil Munster kurde mnie dawno nie poskladalo.. A bym chciał.. poczuć to jak kiedyś hehe 🙂 jestam też ciekaw czy organiczną uprawa sprawi że będzie to inaczej wyglądać..  W co wątpię..  Ale będzie porównanie bo kilka grow już tu poszło z Mimoska 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi