Eddie Plant 251 Napisano 3 Września 2022 @Mr.Green niestety przywiózł tylko speeda i to bylejakiej jakości xd ale generalnie jest spoczi 😁👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2022 @Eddie Plant z Niemiec do Polszy spida sie nie wozi bo niemcy nie maja dobrego speeda 😄 ten speed to pewnie z Polski ktos na niemcy przywiozl hehe a teraz wrocil do kraju 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 3 Września 2022 @Mr.Greennie nie, masterze... bym się wypowiedział, ale nie mogę. Brachol bardzo wysoko ułożony w niemczech jeśli chodzi o Te sprawy. Jak Ja jechałem do niego i miałem Jego temat a nie z 2 łapy, to 1 wystarczyło na 1,5 dnia xd ale to szczerze mi powiedział, że zabrał Coś, nawet nie wiedząc co xd gdybyś mieszkał w pobliżu reclinghausen to mógłbym Was skontaktować 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 3 Września 2022 Coś ty tam odjebal kolezko. Haha @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Września 2022 @Eddie Plant nie trzeba 🙂 u mnie shogun to tylko w namiocie jak co 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 3 Września 2022 @Brazil Munster wczułem się w role z lśnienia xd 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 9 Września 2022 Dzień 48 (21 po przełączeniu) Podlane 5l nawozu Bio-grow 3ml/L = 15ml Bio-bloom 3ml/L = 15ml Top-max 1ml/L = 5ml Bio-heaven 4ml/L = 20ml Alg-a-mic 3ml/L = 15ml Bud Candy 2ml/L = 10ml Pzdr! ^^ 2 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 9 Września 2022 Ladnie ida. Ladny kolor. Topki sie ladnie buduja 🙂 niedlugo tam wpadam na rejon 🤪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Września 2022 Panie i Panowie, trochę mnie to Przerasta.. nie wiem dlaczego wciąż pną się w górę.. łamać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Września 2022 @Eddie Plant dużo Ci zostało miejsca między lampą a sufitem ? One powinny już zwolnić z wzrostem teraz po 3 tyg+ po przełączeniu. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 Myślę, że już hamują wzrost w górę, bo wygląda to na koniec indukcji, ale sam ocen ile masz miejsca i najwyżej łam w literę N @Udyr heh, to samo pomyślałem 😁✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Września 2022 @Udyr no wlaśnie Nic. Musiałbym lampe zawiesić teraz na drucie na tym pręcie od sufitu.. w tydzień urosły z 10 cm. Zresztą porównajcie sobie z tym kablem w tle, tutaj a z poprzedniego loga, gdzie jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 (edytowane) @Eddie Plant a masz takie paski jak szelki od plecaka na regulacje? Może byś lampę do słupka utrzymującego namiot u góry, przymocował je bezpośrednio, to powinno dać Ci kilka cm Edytowane 13 Września 2022 przez Rzeźnik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 Ladnie rosna 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Września 2022 @Rzeźnik w sumie też spoko pomysł 😁👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 13 Września 2022 @Eddie Plant ile maja cm? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 13 Września 2022 @Eddie Plant noo, a jak przez kilka dni nic się nie zmieni to tylko łamać pozostaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 13 Września 2022 @Mr.Green szczerze nie mierzyłem ale lekko 80cm 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 13 Września 2022 One jeszcze kilka centów pójdą w górę. Bo dopiero masz jakoś 24 dzień. Ale już bedzie hamowanie. obserwuj i w razie czego łam póki czas. Żeby później już ich nie stresować za bardzo. teraz jeszcze masz chwile żeby przerzedzić doły z lisci. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kartek 109 Napisano 13 Września 2022 @Eddie Plant masz na alledrogo za pare złoty siatki elastyczne na twoj domek by taka 25x25 ogarnęła, i upychaj pod siatkę. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach