PrzeMIX 207 Napisano 8 Października 2022 Czekam na wynik. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 8 Października 2022 @Przedzior dobrze jest byku i do przodu 🔥 Obstawiam wynik 210-230 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 8 Października 2022 Ile obstawiasz materiału z tego? 😋 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 9 Października 2022 Sam jestem ciekawy, na mokro nigdy nie sprawdzam bo to mija się z celem. Ale myślę że 50g z krzaka mam gwarantowane. Lepsza lampa inna ziemia zrobiły robotę 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Października 2022 Zbiór Więc tak... Suchego wyszło mi 207g do tego liczę plus minus z 13g tego co poszło na próby jądrowe 😄 Smak: fajny owocowy lekka nuta kawy Haj: jak na moje to podnoszący na duchu, aż chce się coś robić później przechodzi w taki mocny fizyczny relax... 1 2 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 15 Października 2022 @Przedzior i gitara teraz z czymś ruszał będziesz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 15 Października 2022 Już lecą... W 80' Fastbuds leci a teraz na 60' leci 3x Northen Light z gratisów. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Października 2022 @Przedzior mówiłem🔥🔥 Oko mnie nie zawiodło:D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 15 Października 2022 I super wynik dobrze zbite 🤙👍 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach