Ciemny 45 Napisano 19 Lipca 2022 @Fresh @Zielone krainy przy temperaturze ponad 30° na polu nie jestem w stanie zbić tak nisko temperatury to co mi się udaje osiągając to 25° i wilg 45 % . Będę próbował zimną wodą z lodem zobaczmy co będzie może akurat na plus 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 20 Lipca 2022 @Zielone krainy @Fresh @Udyr panowie zrobiło się na prawdę gorąco za oknem i temperatura w box sięga 32°C , wyrzuciłem zasilacza z box ale nie bardzo to pomogło.. co mogę zrobić żeby obniżyć temperaturę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Lipca 2022 @Ciemny u mnie jest pewnie tyle samo i żyją. Dopóki podlewasz to dadzą radę jakoś to przejść. Jeśli nie śmierdzi to otwórz boxa i wentylator w jakiejś odległości postaw niech sobie dmucha jak mają światło włączone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 20 Lipca 2022 @Udyr dzień w dzień litra wody tak piją . No właśnie śmierdzi west więc nie bardzo otworzyć. Może postawie wiatrak na otwór wciągający może coś to da @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 20 Lipca 2022 @Ciemny coś tam może da, ale na górze dalej będzie ciepło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 21 Lipca 2022 @Udyr no różnicy była jednego stopnia... Włączyłem mieszkający na full no i spadła do 29 niżej nie ma opcji @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 21 Lipca 2022 @Ciemny możesz im "dzień" robić w nocy. Od 6 wieczorem do 12 w południe jej świecic możesz. W nocy zawsze trochę chłodniej jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ciemny 45 Napisano 21 Lipca 2022 @Udyr nie szkodzi im taka temperatura przynajmniej nie widać. A tak gorąco ma być do soboty tutaj gdzie jestem . A AK47 idzie w sobotę pod kosę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach