Marysia 8 Napisano 13 Lipca 2022 witajcie grupowicze 😀 Tak jak już kiedyś wspomniałem to moje pierwsze krzaczki są A więc tak to są "Purple haze kush" nie automaty mam je gdzieś od połowy marca i do tej pory jeszcze nie widać oznak kwitnienia na początku było lane trochę biohumusa A tak to sama woda. Teraz ostatnimi czasami dużo pada i jest bardzo mało słońca i zaczęły trochę liście zolknac.. Podpowiecie czy nie jeszcze wykwintna czy już raczej nie?.. Dziękuję za pomoc 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 13 Lipca 2022 Ładnie idą skoro to sezon to trzymaj na spokojnie jeszcze zakwitnie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 13 Lipca 2022 @Marysia Ziomeczku, a to są nasiona kupne feminizowane? Czy regularne gdzie nie jest znana ich płeć. ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 14 Lipca 2022 @Marysia poczekaj trochę obserwuj czy białe włoski gdzieś na roślinie się pojawią @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Growerseed 496 Napisano 14 Lipca 2022 Trochę azotu by się chyba jej przydało na dole żółkną chyba ze to normalne przy takim potworze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 14 Lipca 2022 @Tester białe wloski pojawiły się ale bardzo malutko tylko na sztytach nic się nie pojawiło właśnie A tamte białe się pokazały takie małe jakby pokazała że jest żeńska i tyle.. te białe wloski małe pokazały się ponad dwa tyg temu i stoi w miejscu @Growerseed właśnie nie wiem kurde.. Chyba że jest jakiś preparat żeby wywołać już te kwitnienie czy żeby przyspieszyć ale nie wiem.. podpowiedzcie coś żeby to wyszło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 14 Lipca 2022 @Marysia do końca września jeszcze kupa czasu, wrzuć na luz i podlewaj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia 8 Napisano 14 Lipca 2022 @Udyr noo będę trzymał je do końca i zobaczymy czy coś wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach