Brazil Munster 709 Napisano 12 Października 2022 (edytowane) Mam drugi raz mimose pierwszym razem ogólnie mialy średnio 60cm ale trzymałem je na krótko glebujac. Teraz było mniej treningu. Top plus LST i maja hmm 100-110cm. Plus ze jeszcze bylo miejsce żeby lampe dać wyzej. na ta chwile zatrzymały się i puchną powoli 🙂 ogólnie bardzo intensywny zapach jest w tej odmianie. ogolnie bardzo mocna odmiana. Edytowane 12 Października 2022 przez Brazil Munster 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 15 Października 2022 (edytowane) DZIEŃ 106 / 65 FLO KOSA Panowie , stało się to na co czekałem i obawiałem. Niestety z powodu kurewskiego zapachu odpuściłem trym na tej zdrowszej roślince. Wygoliłem wiatraki a resztę dokonam po wyschnięciu. Popcorny i liscie przytopowe z pietwszej sztuki wsadziłem do zamrażarki , zdjęcia wrzucę jak będę robił masło. Nawet maluta kulka haszu wyszła. Na schnięciu temp w grfnicach 20 - 21 C. 50 % wilgotności. Chodzi jeden mieszak skierowany w podłogę i 4 komputerowe na dole. Liczę pocichutku że uda się zebrać około 80 gram. Edytowane 15 Października 2022 przez Gibexnator 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 I jak tam palonko? 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green wczoraj sobie nabiłem lufkę z tej slabszej i czuć róznicę jakościowo. Ale jest naprawdę zajebiscie 😁 dzisiaj kilka już pójdzie do słoików bo suche w miarę. A ciężko walczyć z tenp i wilgotnoscią jak w pracy ciągle. Ikupiłem wapka fury edge v2. Dzisiaj przetestuje. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 (edytowane) Do wapa musi byc dobrze suche 😛 Edytowane 20 Października 2022 przez Mr.Green @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green spróbujemy. A bedąc uczciwym , nie sà topy ciężkie. Oby nsdrobiły mocą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 @Gibexnator zawsze chodzi o moc i o zywice. Topy to tylko nosnik 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green Fury Edge już ze mną , pierwsze wrażenie ?? To jest mistrzostwo świata 😄 Nie czułem że wdycham zioło , po chwili faza wchodzi. Na razie wystartowałem z niskiego pułapu 185 C. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 @Gibexnator chyba 200-205 stopni jest najlepiej do THC. Powinno to byc w instrukcji Duzy to ma cybuch do nabicia? Poka fotke jakas 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green @Mr.Green za duzo tam nie wchodzi , jakieś 0,2 grama. Jak narazie spoko , ale muszę potrenować na tym wapku. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 @Gibexnator spoko wyglada ale 0.2 to za malo.. sam mam taka pojemnosc i nie wiedzialem ze tak to wyglada i w ogole.. a zapowiadane ze spoko buchy itp.. i chujnia. Z tego to bym musial zywice besposrednio jebac zeby to mialo sens bo takie nabijanko to zaraz padnie ten gadzecik 😄 do domu trzeba stacjonarny zapodac hehe jak kiedys telefon 😄 bo tam cybuch wyglada jak mlynek 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green U mnie też wchodzi około 0,2 g i to za mało nie jest, jak chodzi o mój wap , ściągam z tego około 4-5 strzałów tak soczystych, że efekt końcowy jest lepszy, jak po wypaleniu 3 kolb pod rząd, jak dla mnie to zadowalające faza trzyma około 2,5 h. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 @Zielone krainy nie moge Ci zaprzeczyc. Ja bilem np. 3 cybuszki i walilem te 3 sesje no to klepalo tak jak bardziej niz smyrnelo.. na te pol godziny ok.. ale to lepiej wasa z gieta zajarac czystego i mi lepiej siada.. musze przerwe teraz zrobic i podejsc do tego na swiezosci i to zrozumiec inaczej bo lecac jak rakieta nie zawisne jak helikopter.. a to lata i to lata 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green Ja przerw nie robię żadnych, ale nie jaram w dzień, jaram tylko nocą w ilości dwie komory , czyli zwykle idzie 0,4 g, pierwszy strzał to 2,5 h, drugi trwa krócej, bo już organizm inaczej reaguje na strzał i to coś w granicach 1,5 h, ale mi to wystarcza, jest świetne samopoczucie, jest odlot i śmiech, fajna zabawa, kreatywność, nic więcej mi nie potrzeba w sumie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 Trzeba zyc wapujac. Bo jak sie pali i wapuje.. to bez sensu jak dla mnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 20 Października 2022 @Mr.Green Co kto woli, ale wapowanie zdrowsze i dyskretniejsze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 20 Października 2022 Wiem wiem i od nowego roku to wprowadzam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 21 Października 2022 @Mr.Green @Zielone krainy Panowie , ale cieszy że przy wapowaniu nie idzie dużo suszu. 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 21 Października 2022 @Gibexnator to fakt ze ogolnie jest to wydajne. Ja mam tez slaby sprzet troche bo to jest Pen ktory wzialem na probe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gibexnator 227 Napisano 27 Października 2022 Panie i Panowie , czas zrobić rachunek sumienia z uprawy. Dzisiaj je zważyłem a tak to trwa u nich curring 5-ty dzień. Troszkę mnie martwi że ta z większego słoja bardziej pachnie jak siano. A więc tak , duży słoik to ta zdrowsza 65 g. Dwa mniejsze to z tej chorej i dało 60 g. Plus zamroziłem jakieś 30 g popcornu i 10 g liści przytopowych. Plus przez waporyzator przepuściłem troszkę 🙂. Podsumuwujac , czekam aż się poprawi smak i aromat. Jeżeli chodzi o moc , to palę tylko z wapka , i muszę zrobić pełne nabicie komory żeby mieć fajną faze. Ani jeden ani drugi krzak nie dają fazy kanapowej , jest energia i banan na pysku. Dzisiaj skręce bata i zobaczę jak będzie. Jutro wsadzę chyba już mimosę do wody i startuję znowu. Wielkie dzięki że byliście i pomagaliscie 😊 mozna chyba zamykać powoli Panie admin. 1 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach