MaxwellAnderson 1 Napisano 15 Lipca 2022 @Udyr płyn @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Lipca 2022 @MaxwellAnderson niby na cały okres wzrostu to jest. Ale ta Twoja panna jest pokarana trochę, warunkami niestety. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 15 Lipca 2022 @Udyr ja to wiem ze jest pokarana i to bardzo , ale pytanie czy zmieniać ten nawóz czy biotabsa dać cokolwiek zeby pomogło ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Lipca 2022 @MaxwellAnderson nie ma potrzeby, coś na kwitnienie lepiej kup poprostu. Ona azotu nie potrzebuje napewno na tą chwilę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 15 Lipca 2022 @Udyr okej dzięki za pomoc @Udyr a jeszcze z innej beczki ile jej zostało mniej więcej do zbiorów ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 15 Lipca 2022 Jeśli ta roślina ma +/- 5 tygodni to pewnie jeszcze z 6-8 tygodni. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 15 Lipca 2022 @Udyr automaty az tyle kwitna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin2021 37 Napisano 16 Lipca 2022 Szkoda na to prądu i czasu , wyjeb tego krzaka i zacznij od nowa jak radził Udyr. Nie żałuj się tej roślinki, bo prądu więcej wpuerdoli lampa niż wartość plonu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 16 Lipca 2022 (edytowane) Trzymaj do końca, najważniejsze to się nie poddawać, może i wyda na prąd ale chłopczyna zapali przynajmniej coś swojego, a dla mnie to warte jest każdych pieniędzy. Edytowane 16 Lipca 2022 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 17 Lipca 2022 @Szwagrom piękne słowa A tak po za tym , ten liść jest przypalony? Czy od nawozu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Lipca 2022 @MaxwellAnderson nie podawaj sie ziomku idz po swoje wazne sa ambicje . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 17 Lipca 2022 Wyjebać jej nie musisz ale już możesz zacząć kiełkować coś nowego po prostu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 17 Lipca 2022 @MisterZielskoXD @Piotr111111tak też zamierzam zrobić, a tak wgl czysto teorytycznie z ciekawości czy żeńska roślinka może mieć jajka? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 17 Lipca 2022 @MaxwellAnderson hermafrodyta tak zwn moze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 17 Lipca 2022 Hmm bo zauważyłem na mojej roślince jak by coś rosło w formie jaj, mogę to teraz ujebać? Rośnie tylko na 2 listkach które są mutantami jak każdy ma po 3 listki to 2 odgałęzienia mają po 4 jakby I tylko na tych 2 Odgalezieniach dziś zobaczyłem coś co wyglądało jak jajka, jak to utne nie będzie problemu? Chodzi o ten listek @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 27 Lipca 2022 Update dzisiaj to już tak wygląda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 27 Lipca 2022 Pare buchów będzie 😀 Kiełkuj nowe a ta niech se dojrzewa, przecież miejsce w boxie jest to nie ma sensu teraz tego wywalać, może obok siebie rosnąć i ten automat po przestawieniu na np. 18/6 + nowe sadzonki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach