Udyr 2,139 Napisano 1 Lipca 2022 @MaxwellAnderson nic nie przelaczaj zostaw jak jest. Na przyszłość ściany w tej szafce/boxie pomaluj na biało, albo koc ratunkowy nałóż. Sporo światła się marnuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @MaxwellAnderson No to automatycznie zakwitnie i niema o czym tu dyskutować. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Szwagrom czyli do konca ma jechac juz na 16/8 ? Edytowane 1 Lipca 2022 przez MaxwellAnderson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom nie będziemy robić gównoburzy bo nie ma to celu. 2 minuty temu, Szwagrom napisał: @Udyr Przecież tam ewidentnie widać ze to żeńska. A gdzie napisałem że to nie damka ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @MaxwellAnderson Nie posłuchaj trzymasz roślinę, na cyklu 18/6 caly czas bo to automat, on zakwitnie automatycznie nie zaleznie od tego jaki przeprowadzisz mu fotoperiod czy 12/12 czy 18/6 zmień tylko barwę swiatła np z 6400k na 2700k bo jest lepsza na flo. I trzymaj 18/6 do samego końca, lepiej bedzie ci rósł na 6400k a kwitnąć na 2700k Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom dobra dziękuje wszystkim bardzo za pomoc napewno sie pochwale jak to wyrośnie 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Udyr No ja nie zamierzam, się kłócić o takie bzdety. @MaxwellAnderson Tak jedz do końca 18/6 jeśli to automat, bo ja nie wiem skąd ty pozyskałeś nasiona. Sam najlepiej wiesz czy to auto czy regular. @MaxwellAnderson Niema sprawy, na to liczę że przeprowadzisz fotorelacje z nami do końca, a nie tylko chwilowo. Powodzenia jak coś to pisz Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Szanuj zdanie @Udyr on wie znacznie więcej niż ty, jak ci na coś zwraca uwagę to reflektuj, nie udawaj większego znawcy od niego, bo większym znawcą nie jesteś, @Udyr w nie jednej sprawie wie więcej ode mnie, więc szanuj brata konopnego i jego wiedzę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Zielone krainy Zdaje sobie z tego sprawę nigdzie nie zaprzeczyłem jego zdaniu, jeśli chodzi o wiedzę konopną on widocznie nie doczytał, czy coś przecież napisałem że regularne nasiona przełącza jest 12/12 by określiły płeć a jak inaczej? @Zielone krainy Teraz to ty zaczynasz mnie wkurzać, bo ja nie udaje większego znawcy od niego, przecież to on pomógł poprowadzić mi moja pierwsza fotorelacje w pc boxie i go złożyć. Szanuje go ale to wy spostrzegacie mnie jako najgorszego, tylko dlatego że próbuje się wyróżnić na forum takie odnoszę wrażenie. Edytowane 1 Lipca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 (edytowane) @Szwagrom Gadaj z nim, ja tam między was nie wchodzę, po prostu, jak ci coś mówi to się nie kłócić, bo ci nie bredzi , wie sporo , jest elitą, a ty ziomek elitę szanuj:D Edytowane 1 Lipca 2022 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Zielone krainy Zbastuj doskonale wiem, że niema większych speców niż ty, udyr i Janusz. Ale też nie będę bał się wyrażać własnego zdania jak np. wczoraj z Ukraińcami tylko dlatego że ktoś ma większą wiedzę o konopiach. @Zielone krainy Nie szukam tu z nikim spiny, bo mi to zwyczajnie niepotrzebne, a czy ja nie cenie sobie jego rad cenię, przecież ja się nigdzie nie pomyliłem pisząc że regularne nasiona określają swoją płeć po jakimś czasie od przełączenia na fotoperiod 12/12 @Zielone krainy Automaty zakwitają automatycznie stąd ta nazwa. Przecież to logiczne tu nikt nikomu nie zaprzecza to jest oczywiste i logiczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Janusz specem? :D Ogórka by w szklarni nie wyhodował bez pomocy, ale Udyr to inny poziom i klasa, wie sporo i potrafi wiedzę zastosować w uprawie skutecznie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Zielone krainy Śledzę jego poczynania, chodzi mi o Udyra i oczywiście wiem że jest lepszy od Janusza bo ile on ma za sobą upraw nie wchodzę nikomu w dupę mówię jak jest . To że się deczko z nim pospinalem nie świadczy o tym że go nie szanuje i nie uważam go za speca w tej dziedzinie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Nie chodzi o ilość upraw, chodzi o to, że ktoś nie ogarnia uprawy sam, a ktoś ja ogarnia, Udar nie potrzebuje porad, wyjaśnień, wie sam, co robi, bo rozumie uprawę i działa w sposób ukierunkowany dość precyzyjnie na cel, jakim jest zbiór i wie sporo na temat tego, jak zebrać z rośliny, jak najwięcej i w miarę dobrze jakościowo, a Janusz to ktoś, kto potrzebuje pomocy, sam nie wyhoduje niczego sensownego, więc porównywanie Janusza z @Udyr to obrażanie Udyra. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 1 Lipca 2022 @Zielone krainy Nie chodzi o głupia range, która przecież i tak należy się każdemu kto się wykaże, wystarczająco obserwowałem jego poczynania by stwierdzić że jest na prawdę dobry w tym co robi, tak samo jak i ty. Zresztą chyba większość tak uważa nie tylko ja co tu więcej gadać, nikt nie musi mi tego tłumaczyć idzie to zaobserwować. @Zielone krainy Nie porównałem go z nim 😄 nie wmawiaj mi czegoś czego nie napisałem. @Zielone krainy Nie zaprzeczam że tak nie jest, jak mogę się wywyższać nad nim skoro sam często pytam go o porady a on mi doradza to chyba oczywiste że go szanuje i uważam za speca, bo był pierwszą osobą która mi tu pomogła. Niema co robić kwasu panowie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2022 @Szwagrom Mniejsza z tym , kończę tutaj gadkę, bo nie ma sensu zaśmiecać czyjeś fotorelacji. tutaj sobie zerknij. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MaxwellAnderson 1 Napisano 2 Lipca 2022 (edytowane) Dodaje porównanie wczoraj a dzisiaj Edytowane 2 Lipca 2022 przez MaxwellAnderson @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach