pro xd 17 Napisano 24 Czerwca 2022 siema, wczoraj nasionka wykiełkowyły z ziemi z ośmioma jest wszystko w porządku ale jedna roślinka ma uschnięty listek do połowy ph ziemi poniżej 7 a ph wody którą je podlewam do jakieś 6.70, wie ktoś co jej jest? może za dużo światla ale nwm bo tylko z tą jest problem? auto gorilla cookies fast buds @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bingobum 125 Napisano 24 Czerwca 2022 nie przejmuj się tym zbytnio, to nie musi być problem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Czerwca 2022 @pro xd zdjęcie słabej jakości dosyć. A to nie jest przypadkiem taka błonka z wnętrza pestki ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 24 Czerwca 2022 @Udyr niestety teraz nie mam jak zrobić lepszego zdjęcia, nie jestem w 100% pewny że to uschnięty liść tylko nie wiem co to mogło spowodować @pro xd nie, jestem pewny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bezimienny 13 Napisano 24 Czerwca 2022 @pro xd to ta błonka z nasionka na 90 %, stary niczym się nie przejmuj 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 642 Napisano 24 Czerwca 2022 To są liścienie które i tak odpadają dość szybko więc jak liści prawdziwe są w porządku to nie ma problemu.Pojaramy ;)) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pro xd 17 Napisano 24 Czerwca 2022 @Bezimienny @Udyr tak to wygląda// da się zmienić kategorie i temat jakoś na fotorelacje czy nowy temat muszę założyć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 25 Czerwca 2022 @pro xd tak jak ci pisali to jest blonka więc luzik a co do przeniesienia to chyba @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Czerwca 2022 @pro xd jak chcesz fotorelke to załóż nowy temat w dziale fotorelacji i opisz go @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Czerwca 2022 @początkujący To @Tester jest moderatorem, a nie ja. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 26 Czerwca 2022 @Zielone krainy a no to coś mi się jeblo myślałem że to ty ;d @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 26 Czerwca 2022 @pro xd Wszystko z nią gicio, mały jeszcze nie ściągnął skóry z napleta. 😉 Ale za moment to zrobi więc nic się nie martw, zdrowy jest. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach