Lemon Gelato 176 Napisano 17 Czerwca 2022 WEED AUTO : • LEMON HAZE • GRAPEFRUIT • GELATO • ZKITTLEZ GROWBOX : 80x80x160 Herbgarden 80S LAMPA : LUMATEK ATTIS 200W FULL SPECTRUM FILTR WĘGLOWY: Prima Klima Eco Line 125mm 160 - 240m3/H WENTYLATOR : Axial-Flo 125mm / 185 m3/h Siemanko wszystkim growerom. Po krótkiej nieobecności wracam z nowym projektem, a raczej mixtape'm heh. Dzisiaj już pestki w wacikach odpoczywają, a jutro lecą w donice.... tak.. wiem auto można bezpośrednio w doniczki ale ja lubię cały ten rytuał i oczekiwanie. Bez pośpiechu. Może dorzucę jeszcze PURPLEHAZE.. zobaczymy, nie chce by się tam podusiły. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Czerwca 2022 @Lemon Gelato myślałem że szybciej do dna słoików dojdziesz 😄 ✌️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 17 Czerwca 2022 I jak wygladaja te pestki ? 🙂 to ich ? Czy tylko u nich kupione? @Udyr znowu minute szybszy 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 17 Czerwca 2022 @Udyr słoiki juz dawno się skończyły ale jeszcze outdoor mam spory w warzywa itp takze farmer na maxa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Ja mam teraz u siebie tego shiskaberry to jest wlanzje od PP. Kiełki 100/100 w gratisie dostałem dosidosa i tez kiełkują ładnie. I obrastają mięsem 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 17 Czerwca 2022 @Brazil Munster ja dostałem 4 pestki gratis i paczkę PURPLEHAZE ale nie wiem ile pestek w środku @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Dużo gratisów dają. Ale mi dawali auto wiec leżą sobie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kozak 38 Napisano 17 Czerwca 2022 @Lemon Gelato a gdzie informacja jaki boks i oświetlenie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 18 Czerwca 2022 @Kozak Sprzęt ten sam co zawsze. UPDATE: Dorzuciłem jeszcze 1 Gelato ale prosto w docelową. Piona @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,304 Napisano 18 Czerwca 2022 Dosyp ziemi po brzegi. Finalnie to zostanie polowa z tego co masz 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 228 Napisano 18 Czerwca 2022 2 godziny temu, Lemon Gelato napisał: Sprzęt ten sam co zawsze. to napisz bo ja nie wiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 @Mr.Green spokojnie nie jestem amatorem. i w puszcze po malej pepsi ci zrobie krzak. jestem ogrodnikiem z zamilowania . ReEDIT: GROWBOX : 80x80x160 Herbgarden 80S LAMPA : LUMATEK ATTIS 200W FULL SPECTRUM FILTR WĘGLOWY: Prima Klima Eco Line 125mm 160 - 240m3/H WENTYLATOR : Axial-Flo 125mm / 185 m3/h @Kibic 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 DZIEŃ I Siema. W późniejszym terminie planuję dorzucić jeden może dwa automaty do namiotu, jak tylko starczy miejsca 😎. TRENINGI: MOCNE LST PODŁOŻE: Plargon Light mix WODA: 6,3-6,6 PH NAWOZY ORGANICZNE: może dodam suszone robaki z gnojówki wygrzebane heh. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 669 Napisano 19 Czerwca 2022 Ja tam już bym jedna wystawił bo 5ciu tam nie widzę a ty jeszcze lst i dodatkowe 2 sztuki ?!?! wooow! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 19 Czerwca 2022 Ja mam 4 na tym samym metrażu i najchętniej bym dwie zostawił, bo to nie ma sensu, nie wszystko jest doświetlone i pewnie na raty będę zbierać plon, bo doły jeszcze luźne, niespuchnięte. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 19 Czerwca 2022 @Cali_Bastard @Rzeźnik Wcześniej miałem po 4 szt max. dorobie drugą szafę heh @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rzeźnik 447 Napisano 19 Czerwca 2022 Mam dokładnie taki sam setup jak Ty, metraż, lampa,nawet filtr, tylko żreć im daje bio, zrób 4 szt do końca w tym namiocie to chociaż będzie co porównywać 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 20 Czerwca 2022 @Rzeźnik Miałem w nim 4 szt. 5 to za dużo ale sądzę że 1 na balkonie zakończy żywot z ciekawości. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 20 Czerwca 2022 Odmiany, dla mnie dość ciekawe 😄 Powodzonka, będe zaglądał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lemon Gelato 176 Napisano 20 Czerwca 2022 @Mr.Green Robię już drugi wysiew pestkami auto i powiem, że genetycznie dobre hybrydy i smaczne. Poki co nie mam porównania do innych seedbanków. Następny rzut będzie fotoperoidy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach