KrzaQ 0 Napisano 16 Maja 2022 Cześć, mój pierwszy projekt. Celuję w mleczno-bursztynowe. Ile jeszcze trzeba poczekać? Niestety większego powiększenia nie mam😞 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Maja 2022 @KrzaQ przydał by się mikroskop wtedy by były widoczne trichomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 19 Maja 2022 Udało mi się jeszcze takie przybliżenie zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Maja 2022 @KrzaQ na początek to podaj jej wiek 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 19 Maja 2022 14 tygodni (5 tydzień flo) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 19 Maja 2022 @KrzaQ 5 tyg sztywno kwitną czy 5 tyg od pokazania włosa ? Bo to też ważne info. Wygląda na taką co spokojnie 2 tyg może postać. Pokaż tego potwora po długim wegu 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 19 Maja 2022 Zdjęcie z 12.04 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 20 Maja 2022 (edytowane) Dzięki za porady. Tak wygląda cały projekt po dzisiejszym karmieniu. 2x Jack herer Auto i 1x low afghan (okazało się że nie auto 🙂, dlatego chcę zrobić ścinkę, żeby przełączyć na bloom) Edytowane 20 Maja 2022 przez KrzaQ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 20 Maja 2022 @KrzaQ Automat na kwitnieniu też możesz przełączyć na 12/12 nic mu nie będzie, zresztą automat od początku też możesz świecić 12/12 tylko plon będzie miał mniejszy. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 30 Maja 2022 Aktualizacja 🙂 Myślicie że w tym tygodniu będą gotowe? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Maja 2022 @KrzaQ zależy, już klepią pewnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 30 Maja 2022 @KrzaQ @Andi Klepać to klepią napewno, ale w tym tygodniu mogą jeszcze nie dojść do brązu, ale to też zależy czego oczekujesz bo niektórzy to celują właśnie w mleko na zbiorze i w takim wypadku można już ciąć. Tylko pamiętaj, że nie osiągnęły jeszcze pełnej mocy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 30 Maja 2022 W skali z grafiki celowałem w bursztynowo mleczne. Dzięki za odpowiedź. W takim razie jeszcze się trochę wstrzymam 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 86 Napisano 30 Maja 2022 @KrzaQ dla mnie są one teraz na poziomie mleczne. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KrzaQ 0 Napisano 30 Maja 2022 Tak myślałem. Zastanawiam się tylko ile czasu roślinie zajmuje przejście między jednym poziomem kolorów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 30 Maja 2022 @KrzaQ różnie może być genetyka dużo robi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach