Tester 1,408 Napisano 3 Lipca 2022 @Przedzior paliłeś mokrego popcorna ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 3 Lipca 2022 Jak pisałem wcześniej suszył się, więc aż taki super mokry nie był. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Lipca 2022 @Przedzior Zajebiste jaranko ci wyszło. Pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 8 Lipca 2022 Czekamy na wynik 👍😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przedzior 239 Napisano 11 Lipca 2022 Już prawie zapomniałem 😛 To tak suchego bajeru z poszczególnych krzaków wyszło następująco: Purple punch ~ 40g Northen light ~ 80g Fat Banana - 160g Smakowo najlepiej wypada Purple, lecz haj jest taki bardziej kanapowy. Ale potrafi ładnie ululac. Northen light jest taki sosnowy, pieprzowy ogólnie ciekawy pobudza ale później masakruje. Banan... Jest świetny, bardzo wysoko thc i że tutaj chciałem mieć sporo mlecznych trichomow jest mega pobudzający do działania. Długo trzyma, smak typowo cytrusowy. Cieszę się że nie gryzie ziele w gardełko. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Lipca 2022 @Przedzior Skunsztował bym jednego, zajebiście to się prezentuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach