Barney's 271 Napisano 6 Maja 2022 Miejscówka Przygotowania Plandeka do mieszania ziemi + doniczki do odmierzania litrażu ziemi na roślinkę Robię mix obornik z torfem plus ziemia torfowa kupna pH 5.5-6.5 Robię również prowizoryczne ogrodzenie na zwierzynę + pod siatką rozsypie szkło na ślimaki + będę zamawiał kamerę leśna w razie (w) Poczekam jeszcze parę dni i przenoszę panny na spota 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guma1993 73 Napisano 6 Maja 2022 @Barney's powodzonka , trzymam kciuki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 6 Maja 2022 @Barney's jakie odmiany ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 6 Maja 2022 @Tester wlasnie nie mogę edytować do tematy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Maja 2022 @Barney's podaj nazwy to zmienie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 7 Maja 2022 Drubran poison , Passion #1 Maroc 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 7 Maja 2022 @Barney's lecisz z tematem morda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 8 Maja 2022 (edytowane) Ależ to jest klasyka outdorowa. Złoto. Będzie można w jednej fotorelacji się przekonac jak to z tymi outdorowymi genami jest u tych klasyków aktualnie i kiedy dochodzą, bo sporo dyskusji było na ten temat. Już się nie moge doczekać września 😁 P.S. - Fajnie gdyby ktoś poprawił w temacie "Drubran" na "Durban", bo gdyby ktoś szukał przez wyszukiwarke durbana to nie znajdzie tego wątku. Edytowane 8 Maja 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 8 Maja 2022 @Niemedyczny_Użytkownik poprawione 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Maja 2022 Czas start dzisiaj je wyganiam na dwór powyciągaly się trochę ale dadzą radę Dodatkowo idą automaty które kwitną w 250ml kubkach haha Łącznie sezonów coś koło 45 a automatów około 15 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Maja 2022 Spot jest kozak ale trzeba ziemie nosic robię na każdą 25l to sobie wyobraźcie ile worków ziemi trzeba nanosić i to samemu przez bagna ok pół kilometra i kilometr polem do najbliżej polnej drogi więc jest fajnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Maja 2022 Właśnie wracam mam dość zostało 14 sztuk do posadzenia zostawię na jutro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 9 Maja 2022 @Barney's grubo lecisz dasz radę trym ogarnąć pod koniec? Współczuję z tym noszeniem ziemii ja dzisiaj 4 worki przeniosłem po 50l i miałem dosyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 9 Maja 2022 @początkujący mam trymer do liści 😄 Ja noszę worki po 70kg 😄 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PrzeMIX 207 Napisano 14 Maja 2022 Będzie się tu działo 🤩 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 15 Maja 2022 @Barney's dawaj upa 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Maja 2022 @Barney's szkło ślimakom nic nie zrobi 😜 bazalt lub snackol. Powodzenia 😎 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 15 Maja 2022 Chyba nic z tego nie będzie Porwalem się z motyką na księżyc moje lenistwo mi chyba nie pozwoli tego doprowadzić do końca wsadziłem je wszystko pięknie ale nie miałem czasu tam iść i po 4 dniach bez podlewania wyglądają strasznie bez życia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Maja 2022 @Barney's prędzej odżyją po przesuszeniu niż po przelaniu więc nie panikuj tylko daj im pić 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 16 Maja 2022 @Barney's kreska w nos i będzie sztos xd nie poddawaj się 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach