Barney's 271 Napisano 14 Czerwca 2022 @Zielone krainy ja na końcu muszę zjeżdżać dużo niżej bo w ostatnie 2 tyg pali mi liście możliwe że tam pH nie gra @Brazil Munster coś się stało bo nie są jakieś nabite @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 14 Czerwca 2022 Rano sprawdzę PH gleby i zobaczymy co to będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2022 @Brazil Munster Jak się pali to nie lej tego, co zawiera azot, bo jedynie on ci tam może wyrządzać szkody, ale P i K bym nie odpuszczał. @Barney's Ale, jaki pierwiastek ci je pali, N? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Czerwca 2022 @Zielone krainy nie wiem jaki ja muszę zjeżdżać bo mam Coco a i b on się daje cały weg i flo dlatego muszę zjeżdżać zapewne nadmiar azotu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 14 Czerwca 2022 @Barney's Rozumiem, pewnie chodzi o N, ja też teraz będę lał coco a i b od Plagron, ale do ziemi, a nie do kokosu, bo mi się do growshopu nie chciało zasówać po nawozy do ziemi, ale nie powinno być problemu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Czerwca 2022 @Zielone krainy nie będzie żadnego problemu już testowałem w ziemi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 14 Czerwca 2022 @Zielone krainy tylko uważaj na te a i b bo przy EC 2.0 już potrafi smalic liście @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 15 Czerwca 2022 @Barney's PH gleby 6.5 PH wody z nawozami 6.3 poleciało dziś PK plus calmag 4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Dzień 48 ostatnio poleciał PK i calmag. dzis zauważyłem ze liscie lekko robią się w łódeczki. Ale to chyba przyczyna zbyt nisko danej lampy ? lampa była na niżej niż 40cm teraz dalem na 48cm zoabczymy co będzie jutro. tera wkurwienei bo roślina która najlepiej rośnie. Jest gruba i zbita pokazała dziś to. hermi ?? jajec bie widzę nigdzie póki co ale wychodzą te jebane białko żółte główki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Czerwca 2022 @Brazil Munster może zwyczajnie skupisko włosów wywala po tym pk. Chociaż ten jeden punkt po prawej trochę przypomina jajco. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Ni chuya. Więcej ich jest. Nie wieM czy wyrywać je czy jak. Zostało im 2 tyg co prawda dopiero same głowy wychodzą ale jednak wychodzą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,138 Napisano 17 Czerwca 2022 Wyrywaj skoro twierdzisz że jajcuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,943 Napisano 17 Czerwca 2022 (edytowane) Miałem to samo, od zbyt mocnego światła się stresuje, moc palenia się nie pogorszyła. Nic nie goliłem. Takie moje zdanie, też wyskoczyło około 3 tyg przed ścianką. A jeszcze wpierdolę swoje 3 grosze 😉 ja bym zostawił tak jak miałeś tą lampę, takie łódeczki nie są niczym strasznym na tym etapie, lepiej przecież popuchnięte będzie 🙂 Edytowane 17 Czerwca 2022 przez grolsch3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Tak będę to robił chhba bo bez sensu wywalać ja teraz jak bycza zrobiła się jak skurwesyn @Zielone krainy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Czerwca 2022 @Brazil Munster Jak hermii to ja bym to wywalił, szkoda sobie psuć uprawę, herma to gówno, smak, moc i plon znacznie gorzej sie prezentuje niż odmiana żeńska, a jeszcze zapładnia żeńskie. Raz miałem hermę , teraz jak bym miał tylko małe podejrzenie, że coś hermii to w kosz od razu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Czerwca 2022 @Brazil Munster czy przypadkiem tak się też nie objawia przekwitnięcie ? Ale fakt to bananki Jak zhermila to ja scinaj jak najszybciej Susz i będzie git do póki nasion nie ma @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Czerwca 2022 @Barney's Przekwitnięcie w 48 dniu , czary? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 17 Czerwca 2022 @Zielone krainy w tej sytuacji mało prawdopodobne ale tak też się dzieje jak za długo na flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 17 Czerwca 2022 @Barney's Jak dla mnie odpowiedź jest prostsza i bardziej realna, to faktycznie hermii i widać elementy składowe hermy, jaka rozwala topa i robi z niego prawie bezużyteczny syf, dla mnie to coś, co powinno sie usunąć, a nie trzymać, ale to tylko moje zdanie, a ktoś ma prawo do swojego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 17 Czerwca 2022 Możliwe ze to coś w genetyce. cholerka wie. Wkurwilem sie co nie co nie powiem 😅 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach