Mały Jaracz 14 Napisano 5 Czerwca 2022 (edytowane) @Annigmato ja kiełkowałem 02/06 i już mam srakę w majtach o to że mogą mi nie dojść do października, a dodam że jeszcze nawet nie ma listków więc nie chcę Cię zniechęcać ale moze ci sie nie udać... Jedyne co mnie ratuje że moge dokończyć flo pod lampą. Tu masz moją FR. Edytowane 5 Czerwca 2022 przez Mały Jaracz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 5 Czerwca 2022 Huj to najwyżej auto pójdzie tylko to tez hujowo nic nie zrobie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Atlantyda 0 Napisano 11 Czerwca 2022 @Atlantyda Tak wyglądają obecnie. Cieszą oko :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 11 Czerwca 2022 (edytowane) @Annigmato pisałem ci na prv że AK47 sezon to slaby pomysl, mi dopiero we wrzesniu zaczely kwitnac, nie bierz tego, jest tyle innych odmian ktore sa wczesniejsze.... Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 11 Czerwca 2022 @Niemedyczny_Użytkownik mi w tymatym sezonie też zaczęła kwitnąć gdzieś na początku września i nieco się obawiałem że nie dojdzie ale był luksus. Przez ostatnie lata jesień jest sucha, ciepła i słoneczna. Ma dojść i chuj, ja kose robiłem gdzieś chyba na początku listopada a i tak gdybym potrzymał jeszcze z 2 tygodnie to by się nic nie stało. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Lipca 2022 Zajebisty spot. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach