Annigmato 83 Napisano 10 Maja 2022 Dzień 9 Tylko woda w dzien balkon 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 12 Maja 2022 Dzien 11 Sama woda teraz jakby trochę stanęły tylko liście się wydłużają jak myślicie mogę je wysadzać ? @Niemedyczny_Użytkownik @Tester @Eddie Plant@Zielone krainy@mirecki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 12 Maja 2022 @Annigmato ja bym sadził, beda mialy wiecej slonca niz na parapecie to ruszą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 12 Maja 2022 Poczekaj jeszcze kilka dni, bo od 12 maja do 14 maja jest tzw. zimna Zośka i w tym czasie mogą pojawić się nawet przymrozki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 12 Maja 2022 @Kupa kupalski dlatego dodalem pogode a dziś jest 12 @Niemedyczny_Użytkownik dziś to i. Tak za pozno noe ogarnę ale jutro pojadę na spota kupie ziemie dosypie po te 5 l nwm czy za mało nie będzie może dodadam jesCzze sportowej w sobotę niedziele poleca na out @Niemedyczny_Użytkownik bo ty już ma na out nie jak to wyglada u ciebie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 12 Maja 2022 zimna Zośka to nie jest tak, że tem. nagle spada np. do -5, ale to jest powiew zimna lub przygruntowe przymrozki, które pojawiają się z dupy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 12 Maja 2022 @Kupa kupalski nie jo tak Ok ale wszyscy uspokajają ze w tym roku nie będzie tragedi A widziałeś fr ludzi co maja końcówki uprawy i już są pokryte śniegiem ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 12 Maja 2022 Widziałem nawet nagranie, że na koniec uprawy do doniczki daje się kostki lodu zamiast wody. Ciekawe czy to zwiększa plon? Tylko, że jak siewka dostanie trochę mrozu, to może zmarznąć. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 12 Maja 2022 @Kupa kupalski kostki lodu nie wpływają na ilość plonu. Tu chodzi o zwiększenie żywicy i maksymalne wykorzystanie potencjału rośliny przez wprowadzenie jej w stres ale gdzieś czytałem że to chyba mit. A to że pod koniec życia dostanie mrozu to nic jej nie będzie, byleby plechy nie było. @Annigmato ja swoje dopiero za tydzień wyprowadzam, nie ma się z czym spieszyć. To uczy cierpliwosci 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 12 Maja 2022 @mirecki No tylko ja tydzień to trochę za długo weekendem nie dam rady może przeciągnę je Do środy tylko ja tez łapmy nie mam wyciągają się co raz bardziej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 13 Maja 2022 @Annigmato ja trzymam na polu, wyciągają się ale w końcu staną chwilę. Z resztą zobaczę dzisiaj co tam u nich się dzieje bo mnie dawno nie było u nich @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 13 Maja 2022 @mirecki ale w doniczkach je masz? Czy już wsadziłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Maja 2022 @Annigmato w doniczkach 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 14 Maja 2022 Teraz pytanie trochę finiszowe słyszeliście coś o czystym butanie do robienia bho (daba)? Kolega mówił ze znalazl Coś takiego bo robił oststnio z zwykłego do zapalniczek i go brzuch bolał a z tym czystym mówił mi ze niby petarda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 14 Maja 2022 @Annigmato widziałem to, papajoint chyba wrzucał filmiki na yt. Mam znajomego w hucie to poproszę go o taki szklany pojemnik, sam myślałem żeby to zrobić. On to chyba na zwykłym gazie robił. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 14 Maja 2022 @mirecki tzn sam robiłem ale połączenie pudełka po pluszu te mususjace witaminy i duży gaz od zapaniczke Chodzi mi on to. Nazywa czysty butan niezaczyszczony @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2022 Dzien 14 jak myślicie jeszcze czekać coś im dodać trochę jasno zielone są moim zdaniem coś azotowego chyba muszę poszukać jeszcze nic nie dawałem maja tyle co z ziemi@mirecki @Kupa kupalski @Niemedyczny_Użytkownik @Eddie Plant @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Maja 2022 @Annigmato z azotem byłbym ostrożny na tym etapie, możesz podać ale już to ok 1/3 zalecanej dawki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 16 Maja 2022 @mirecki jakbym azofoski dorzucił np ze 2 granulki do wody? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 16 Maja 2022 @Annigmato nie pamiętam dawkowania ale myślę że może być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach