Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 @mirecki no czekam za nowinkami co tam u Ciebie w trawce piszczy 😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 24 Maja 2022 @mirecki nawet jeśli dałbym No po małym kawałku tzn jak one maja z 2,5-3 cm to tak z 1-3 mm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 25 Maja 2022 @Annigmato nie powinno się raczej nic złego dziać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2022 Czego jej brakuje dwie pozostałe jak na foto nic się nie dzieje tylko ta jedna żółknięcie od dołu i liście 1 piertra się zwijają na koncach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
początkujący 113 Napisano 30 Maja 2022 @Annigmato zapodawales jakiegoś azotu bo dość blade są @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2022 Wczoraj dostały kawałek pałeczki do zielonych tak z 3-4 mm bo tam w nich N 11 plus podlewane bihumusem z nawozem i woda teraz nie pamietam jakie npk ale wcześniej gdzie o Nin pisałem Poczekam z 2 dni jak pałeczki nie przyniosą efektu dołożę jesCzze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 30 Maja 2022 @Annigmato biohumus podbija pH, nie zapominaj o tym. Tam na butelce powinno pisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2022 @mirecki tylko ze ja wsumie damy go polowałem później tylko trochę wody do niego poszło ale z reszta tez tak by było chyba nie? Hoto samo każda dostala Chciałem je już wyjebac do lasu ale kolejne noce są po 4-6 stopni masakara z ta pogoda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2022 Co raz gorzej obciąć je co mozw być powodem ? Pozostale ok bez zmian Wgl to jest ta co mi wypadała z ręki przy przenoszeniu może o to jej chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2022 @mirecki @Eddie Plant @Tester @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Maja 2022 @Annigmato Ale czym ty się przejmujesz tym małym listkiem zwiędnietym? To normalne, roślina sie ich z czasem pozbywa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2022 @Zielone krainy chodzi mi bardzie o to ze te liście wyzej robią się ciemne @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Maja 2022 @Annigmato Mało wyraźne to zdjęcie, ale może się po prostu wysysa, bo ma za mało nawozu w ziemi, co to za ziemia? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2022 Do roslin zielonych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Maja 2022 @Annigmato Jasnawa jest, zjada się lekko , daj lekko nawozu z azotem, nie za dużo. takie ec 1,2, bym jej dał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 31 Maja 2022 @Zielone krainy wczoraj włożyłem takie 3 mm pałeczki do zielonych tam jest N 11 Dwie nic tylko ta jedna coś focha strzela @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Maja 2022 @Annigmato Wszystkie sa jasne, tamta wygląda raczej, jakby się wyjadała od dołu i obstawiam niedobory. Nie wiem, po co ci pałeczki, moim zdaniem nie ma sensu tego pchać, normalnie nawóz rozrób z wodą i podlej, te pałeczki , czy tabsy do ziemi to dla mnie straszna lipa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 31 Maja 2022 (edytowane) Dlaczego one jeszcze nie są na dworze? Ty robisz in czy out? 🤣 Edytowane 31 Maja 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Maja 2022 Najszybciej azotu teraz dostarczysz chyba biohumusem, ewentualnie azofoską ale z nią ostrożnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 1 Czerwca 2022 @mirecki dałem wczoraj jeszcze im 1/3 nakrętki tego nawozu do zielonych npk 643 właśnie poszły na balkon pada zobaczę wieczorem co i jak najwyżej azfoska pójdzie jutro @Niemedyczny_Użytkownik Kurwa zimno ostatnie dni jest ostatnio w nocy nawet 4-5 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach