Barney's 271 Napisano 11 Czerwca 2022 @ragazza a co ty chcesz tam robić siatkę zakładasz po treningach żeby fajnie je rozłożyć ja mam autopoty więc nie muszę latać jak czubek z konewką robię zupę i tydzień minimum mam spokój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 (edytowane) @Barney's ja mam 6 metrów. I problemy z temperaturami więc wieczny problem z przedziorkami, co 2-3 dni muszę robić oprysk, a że te szmaty siedza od dołu liścia to trzeba każdego krzaka dokładnie od dołu spryskac. Edytowane 11 Czerwca 2022 przez ragazza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Czerwca 2022 @ragazza ja mam po 31 stopni i nic nie mam hehe już przez 3 rzuty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Barney's serio? Zobacz dokładnie dolne partie, te szmaty są na tyle małe, że ciężko zobaczyć. Ja z nimi walczę co uprawę, teraz wlecial olej neem może on pomoże. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 11 Czerwca 2022 U mnie serio nic nie ma a w czym sadzic i czym podlewasz ręcznie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 11 Czerwca 2022 @Barney's kokos z kermazytem 60/40, podlewam systemem IWS. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Czerwca 2022 @ragazza słaby pomysł do tego systemu Coco ale spoko Założył byś fotorelke widziałem ten system już nawet miałem brać ale bez przekonania Czytałem coś tam że nie do każdego kubła równo się wlewa woda Doniczki trochę tam małe są bo 10l ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Barney's to jest keramzyt z kokosem nie samo Coco, plus na dół doniczki sypiesz tak z 1/3 samego keramzytu, a na to kokos z keramzytem wymieszany. Robie tak z 30 strzał i nie mam problemu. Ja mam doniczki 25l. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 12 Czerwca 2022 @ragazza masz telegram ? Bo mam parę pytań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragazza 4 Napisano 12 Czerwca 2022 @Barney's napisałem pw. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 18 Czerwca 2022 Dzień 58 jak się nie mylę już od 4 dni podaję samą wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 18 Czerwca 2022 Tlusto 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cali_Bastard 685 Napisano 18 Czerwca 2022 Dobrze to wyglada 💪 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 20 Czerwca 2022 Miałem potrzymać jeszcze tydzień ale pleśń 4 szczyty wjebała i musiałem działać ;( Scialem większość doły zostawiłem żeby sobie doszły za 2 tyg podam wynik 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 23 Czerwca 2022 Waga sobie leci powoli myślę że jeszcze z 3-4 dni 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Czerwca 2022 Jak tam sytuacja ? jak Waga ? Zapach ? Próbowałeś już ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 25 Czerwca 2022 @Barney's jak mozesz to zrob zdjecie topka z bliska 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 @Brazil Munster jAK będę na miejscu to zobaczę @Mr.Green dzisiaj zrobie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 25 Czerwca 2022 @Mr.Green mocno musiałem je rozdrobnić bo plecha wjechała ostro i musiałem sprawdzać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 25 Czerwca 2022 Nietety miałem podobnie z mimosa. przy samej łodydze wchodziła plecha. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach