Lasir 644 Napisano 13 Kwietnia 2022 Wiem, że już było maglowane ale szukam konkretów.Chciałbym kupić żarówki do boksa 60 na 40 (12tys lm potrzeba).Czy jest ktoś kto uprawił na samych żarówkach całą roślinę i mógłby coś polecić (pomóc skompletować).Mam na myśli żarówki z sjupermarkietu za 10.99zł/szt :)Aha, uprawił dobrego planta a nie 7g na krzaku 🙂 @Udyr Ty coś wiesz kolego na ten temat coś mi się zdaje 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Lasir podaj nazwę żarówko-ledów, czasem syf niewarty uwagi można trafić. Zależy też czy chcesz iść w w górną granicę mocy czy w standard żeby nie było problemów z głodem u roślin przez nadmiar światła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 13 Kwietnia 2022 Chce żeby było dobrze :).Nie mam nic na oku, szukam inspiracji tutaj 🙂 @Udyr @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Kwietnia 2022 @Lasir Phillips, v-tac, lsc. 13-15 w barwa zależy czy chcesz mieć oddzielnie na weg i flo. Dużo kombinacji, więcej danych daj 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 13 Kwietnia 2022 Mogą być oddzielne na to i na to, a mogą być uniwersalne.Jak lepiej wg. Ciebie?Chce poprostu b.tanio boksa uruchomić. 19 minut temu, Udyr napisał: @Lasir Phillips, v-tac, lsc. 13-15 w barwa zależy czy chcesz mieć oddzielnie na weg i flo. Dużo kombinacji, więcej danych daj 🙂 Tytuł posta się zmienił 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 13 Kwietnia 2022 Jeśli jedne to 3000-4000k sądzę że 6-8 13 w rozłożone po 3 po długiej ścianie i po 1 w środku stworzonych kwadratów i masz lux pokrycie. Albo więcej watów, zależnie od tego na co sobie możesz pozwolić. I to są lampy, nie żarówki 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 13 Kwietnia 2022 W sumie nie ma ograniczeń.Chce to niedrogo zorganizować na próbę a przy zarówkach się uda myślę :).Jakiej firmy szukać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach