Annigmato 83 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik Ok a dolomit i azofoske czy ten ile sypać pod jeden sezon? Taki worek 2 kg mi wystarczy ? Czy jakie proporcje stosować myslalem o 50 l na krzaka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 15 Kwietnia 2022 Ja sie stosowalem do zalecen z opakowania, nie pamietam ile jest podane bo worek z azofoska mam na dzialce. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 15 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik A ślimakol warto dać przed wsadzeniem na spota czy to różnicy nie robi? @Niemedyczny_Użytkownik hmm a jak to przeliczyć tam jest 5 kg na 100 m2 to proporcja na 100 krzaków mi wychodzi zw 0.25kg dobrze to policzyłem na 50 l? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) @Niemedyczny_Użytkownik Aha jak mam azofoske to ten substral tez dawac ? Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) Cd Tutaj listek na dole PH ziemi kupnem górny to ziemia ze spota Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Annigmato nie pisz w dwóch tematach tego samego pod krzakiem posadziłeś centralnie, jak liście puści to zasłoni wszystko więc szykuj się na ścinke tych badyli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kibic Ok sory tam już nie będę pisał tutaj kontynuuje to co mogę brać ta ze spota normalnie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Annigmato ja bym ją zmieszał z kupną i na początek dał kupnej dla młodych korzeni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Kibic narazie wsypałem tam 50 na 3 dołki. Co do drzewa to poczekam aż puszcza liście i tedy żeby za dużo nie wycinać wkurwilem się na ten worek bo zawiozłem 2 x50 l i jeden mi zniknął albo nie umiałem go znaleść jutro poszukam jeszcze. Dołki takie na 30 cm głębokie ale to spokojnie mogę zrobic kopiec jutro podrzucę trochę tej ze spota aha nasikałem narazie do tego worka po ziemi bo tam w huj dzików. Spot ustawiony bezpośrednio na wschód @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 20 Kwietnia 2022 @Annigmato lepszy byłby na północ, ma w tedy słońce na full od rana do wieczora, poza tym to nie będzie się mocno rzucać w oczy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 (edytowane) @mirecki szukam jak określić położę Ie tego punktu a miejsce na bank nie będzie teraz to jesCzze nie zarosło jak grzyby pójdą w gore to będzie idealnie tylko te dziki mnie martwia @mirecki DMS: 53º 49' 53." N 14º 36' 56." E nwm czy to coś mówi Edytowane 20 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 20 Kwietnia 2022 A biohumus mogę lać odrazu nie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Annigmato to nie zbyt mocny nawóz więc nie powinno zaszkodzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Niemedyczny_Użytkownik narazie dałem tylko ziemie bez dolomitu i azofoski szukam tego agrecolu burza kwiatów ale nie maja u mnie🥺 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Annigmato olej ta burze kwiatow, ja ją stosuje bo rzadko jestem na spocie wiec musze uzywac dlugodzialajacego nawozu ale ty na lajcie mozesz sypac azofoske. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Położęnie spota Tak to wyglada z kilku metrów mam nadzieje ze jak zarodnie nikt nie zwuwazy Tu z bliska Dostałem ziemi ze spota po reklamówce z biedry nwm ile ona może mieć 8-10 l Dalej sporo zwierzyny nawet mailem saperkę pod patykami to ja rozgarnięly tylko ślady zwierza żadnych butow ale układam patyki konary żeby poszły gdzie indziej Trochę wylamalem gałęzi nastepnym razem pójdę z Piła jak liście puszcza może zasłaniać @Niemedyczny_Użytkownik @Tester @mirecki @Kibic Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Annigmato @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Tester może przenieś mi to na fotrelacje out 3 x gorilla zkittelz kiełkuje już w przyszłym tyg @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 21 Kwietnia 2022 @Tester ok juz założyłem ten temat zamykam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Annigmato ja na zwierzynę stosowałem diesla i nic nie było, włosy też pomagają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach