dandus 0 Napisano 31 Marca 2022 Mam w planie wyjechać w czerwcu na wakacje. Będę leciał samolotem dlatego zastanawiam się czy da się jakoś przemycić bez przypału powiedzmy 5g? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 31 Marca 2022 @dandus całe Twoje bagaże itp są prześwietlane. Chcesz za małą torbę mieć problemy ? Jeszcze na psa możesz trafić. To już na 100% wyłapie że coś masz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zwiezak966 52 Napisano 31 Marca 2022 nie no pewnie, ładuj sobie 5g w gacie i jazda na wakacje 😄 A tak poważnie no to nie te czasy, żeby sobie bez problemu przewieźć. Lepiej sobie odpuścić palenie, niż mieć problemy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 31 Marca 2022 mógłbyś sobie wsadzić kilka gram w tyłek(jak przemytnicy i udawać muła ), ale jak pies wywącha to czeka cie rewizja osobista z przeszukaniem otworów ciała. a jak ci sie trafi koleś od takiej rewizji to módl sie żeby to była kobieta albo facet o drobnych rekach. bo jak trafisz takiego z dłońmi jak Pudzian, i ci wsadzi ręke aż po sam łokieć. dostaniesz takiej traumy że żaden lekarz ci nie pomoże. 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kupa kupalski 37 Napisano 31 Marca 2022 Żeby cokolwiek przemycać trzeba mieć do tego charakter oraz doświadczenie. Ktoś, kto robi to pierwszy raz najprawdopodobniej ma zagwarantowaną kontrole osobistą, bo ciężko jest zachować spokój wiedząc, że ma się coś nielegalnego, a zachowanie to jeden z głównych czynników którym kierują się celnicy kierując delikwenta na osobistą. Zioło mozna kupić wszędzie, a latanie z nim to skrajna nieodpowiedzialność i głupota. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 31 Marca 2022 A jak wygląda sprawa z alkoholem? Np zielonego smoka wziąść ze sobą 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Uklejs 0 Napisano 31 Marca 2022 Dawno temu odważył się mój "kolega" przemycić 1g w walizce w skarpetkach. Ale taką tremę jaką czuł przez cały wyjazd od wejścia na lotnisko do wyjścia w innym kraju - nie polecał, mimo, że psyche ma silną 🙂. Potem po przylocie okazało się, że z łatwością załatwił na miejscu. Jak już bardzo chcesz to polecam spróbować zmielić, zapakować i schować do długopisu zamiast wkładu, na jednego jointa Ci styknie 😄 Rób jak uważasz, do odważnych świat należy. Powodzenia! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 31 Marca 2022 (edytowane) @dandus miałem ten sam plan rok temu, jednak rozsądek przemówił do głowy i poleciałem bez zioła, i tak miałem all inclusive więc alkoholu mogłem pić w opór za darmo 😄 Edytowane 31 Marca 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 31 Marca 2022 A mnie się udało kilka razy, a raz mi się nie udało ale to wszystko przez moją księgową, bo głupio mi było tak nagle wyjść do kibla jak zobaczyłem psa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Ważniak i jak to się skończyło? 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ważniak 191 Napisano 1 Kwietnia 2022 To było w Polsce miałem jakieś 7g amfetaminy, zapłaciłem grzywnę i miałem zawiasy, ale już sprawa jest przedawniona. Jak wychodziłem policjantka mi mówiła że to wszystko przez to że sie nie chciałem podzielić 😁 Najlepiej jest mieć przy sobie bo zawsze można gdzieś wyrzucić jak to kolega zrobił do kibla jeszcze zanim mnie zatrzymali @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kali0688 0 Napisano 17 Maja 2023 (edytowane) Kiedyś oglądałem program dokumentacyjny jak łatwo przemycić wszystko w nuteli Powodzenia Edytowane 17 Maja 2023 przez Kali0688 Zagatka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach