Gość Szwagrom Napisano 9 Czerwca 2022 @Zielone krainy no i gitara, dzięki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 243 Napisano 9 Czerwca 2022 @Zielone krainy @Szwagrom Panowie trochę istotne to jest bo później ktoś kto zaczyna swoją przygodę czyta takie rzeczy bo może ma tą samą odmianę i już nic nie rozumie z tematu, albo rezygnuje z uprawy. Każdy popełnia błędy i po to sa fotorelacje żeby sie na nich uczyć. Po cholerę ściemniać nie jestem w stanie zrozumieć? Nie wyszło to nie wyszło, nie pierwsza i nie ostatnia, ale przynajmniej nauczysz się czegoś i inni też. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 9 Czerwca 2022 (edytowane) @Bubble Ale ja nie ściemniam poważnie nie pamiętam kiedy zacząłem i kiedy skończyłem, mniej więcej przybliżylem te dni. Nikogo nie oszukuje no po co przestań. No w porządku jak ktoś będzie miał życzenie tu zajrzeć coś wywnioskować to i tak zajrzy, po co ta cała filozofia i układanka na 10 stron za chwilę. Nie wiem próbujecie ze mnie zrobić oszusta na siłę wrzucę jutro więcej zdjec tego samego palenia, nawet z waszym dopiskiem. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2022 @Bubble Przecież to pisałem wcześniej, jak chodzi o kwestie rzetelności w prezentacji realnych danych, ale ja nie mam na to wpływu, jak to nie moja fotorelacja, więc nie wiem, dlaczego mnie wymieniasz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bubble 243 Napisano 9 Czerwca 2022 @Zielone krainy Tylko dlatego, że jakby moja wypowiedz Cię dotyczy. Ja w 100% się z tobą zgadzam w tym temacie. Bo uważam, że fajnie by było jednak utrzymać jakiś poziom rzetelności informacji na forum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach