mirecki 755 Napisano 13 Maja 2022 @Szwagrom naucz się "na rękę" lub "na wagę"? Jakoś tak to się nazywa. Indoorowcy tak robią. Musisz nauczyć się (a jest to proste, po kilku razach wy czujesz) ile mniej więcej wagowo waży sucha panna w donicy a ile dobrze podlana i będziesz już w tedy wiedział czy podlewać czy nie. I nie lej wody na szybko bo jak ziemia przyschnie to ta woda przeleci i nie nawodni dobrze gleby. Czasem dobre podlewanie trwa nawet i 10 min i dłużej (na spokojnie bez pośpiechu). @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 13 Maja 2022 @mirecki dzięki to akurat przydatne wskazówki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 @Szwagrom klepie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 13 Maja 2022 @Tester no dobre smak wyrazisty taka bardziej indica na fotel. @Tester co ty o tym sądzisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Maja 2022 @Szwagrom no jak klepie to dobrze tylko było nie usuwać fotki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 14 Maja 2022 @Tester A po co ja zostawiać? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 14 Maja 2022 @Szwagrom po to żeby była jak już dajesz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 14 Maja 2022 @Tester Te akurat miałem życzenie usunąć wstawiłem je na chwilę. Fotorelacja do zamknięcia, ktoś ukradł planta ;(( szkoda gadać pod sam koniec ktoś mnie wyrolował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 17 Maja 2022 Dzień 60 Może być niewyraźne ale być może zauważycie takie jakby dwa ziarka wyrastaja. Zresztą dzisiaj będzie 0 stopni czy to jest możliwe że przeżyje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Maja 2022 Dajesz Ty jej żreć ? Ona już prawie tam jesień ma. Nie wiem na którym zdjęciu cokolwiek widzisz, bo ja niestety nie wiem o której części rośliny mówisz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 17 Maja 2022 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 17 Maja 2022 @Szwagrom to jest takie coś pewnie . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 17 Maja 2022 (edytowane) @Udyr Tak to właśnie wygląda. Edytowane 17 Maja 2022 przez Szwagrom @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 20 Maja 2022 @Szwagrom tej to ktoś podjebał tego krzojda czy nie? Xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 20 Maja 2022 @Eddie Plant Nie znalazłem go ktoś go przestawił bo mu przeszkadzał. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 21 Maja 2022 @Szwagrom czyli nie każdy jest chujem 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 21 Maja 2022 @mirecki Jak widać nie każdy ale większość ludzi albo by zerwało sobie coś albo zajebali. 😁👊 A tu odziwo miłe zaskoczenie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 24 Maja 2022 Dzień: 66 Albo mi się wydaje albo ona się już nie rozwija a topy stoją w miejscu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 24 Maja 2022 Jakie ph ziemi tam masz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Szwagrom Napisano 24 Maja 2022 @Eddie Plant nie mam pojęcia nie używam pH metra od początku uprawy. Czy może to być spowodowane tym że szybko wylewam 2l wody. Nie mam czasu na to by się tam czaić bo by mnie owady wpierdoliły żywcem. Czy jak na 66 dzień życia rośliny wygląda w miarę ok? Jeszcze zostały jej 34 dni, do żniwa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach