Udyr 2,139 Napisano 20 Maja 2022 @blueface33 coś tam będzie, ale o wagę mnie nie pytaj. Dowiesz się jak zakończy żywot i wyschnie 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 20 Maja 2022 @Udyr patrząc ile tak mogłaby żyć to szmat czasu zapewne i by nie zakwitła l, lepiej być dobrej myśli. kiełkuje za to kolejną odmianę od RQS @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 21 Maja 2022 liście nadal się zwijają, to nie jest niedobór miedzi? że cała roślina się zwija , trochę to niepokojące ciężko się dowiedzieć oco chodzi bardziej nie chce żeby te liście wyżej się zaraziły jakims niedoborem, niewiem czym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 mam nowe white Widow ale łodygi super skunks nadal są cienkie jak patyczki mogłem jej zainstalować siatkę scog czy jakoś tak @Udyr myślisz że roślina przeżyje jak druty się odkleiły z boxa i wisiały na opadniętej łodydze przez jakiś czas na fotosyntezie nie są jakieś ciężkie ale napewno jest to jakieś obciążenie dla łodygi następna łodyga wogole gdzieś ucieka, to od światła ? hehe to są te łodygi na zdjęciu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @blueface33 od ciężaru te habazie się tak kładą. Po ostatnim karmieniu chyba już tak mocno nie postępuje żółknięcie ? Do słupków sobie te druty przymocuj 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) @Udyrjak pokazywałem od ostatniego wrzutu już nie żółknie, leje narazie samą wode pewnie do końca tylko woda bo widać że życie w nienajleoszych warunkach przelanie/przekarmienie Edytowane 24 Maja 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @blueface33 patrzyłeś jak wyglądają tricho (żywica) z bliska ? Bo po zdjęciu tam widzę że jest już białawo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) myślisz że przeżyje? lisice jak by była jesień @Udyr tym też raczej potrzeba dostępu do mocniejszego światła @Udyr teraz jak widać, nie ma tych trichomow a conajmniej trochę powoli kształtują się topy myślisz że długo jej jeszcze zostało? Edytowane 24 Maja 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @blueface33 Ty najlepiej widzisz jaki jest kolor cukru na topkach. Poczytaj o tym. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 już mocno spalony jestem ale da radę odróżnić, oby było z tego 15g naparice hab @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 @Udyr mogą zostać takie klapnięte badyle? bardziej są oparte na 67 dzień kwitnienie raczej nie jest prawidłowe nie mam narazie wystarczajaco długich drutów do tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @blueface33 jak mus to mus. Najwyżej sprawdzisz jakość produktu chwilę wcześniej gdyby coś się złamało. 67 dni od pokazania kwiatów czy przełączenia ? Bo to dwie różne sprawy są. Wg mnie sam fakt tego że doprowadziłeś ja do tego momentu to już sukces. Głowa do góry 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) miałem crash kompa temu późno opdisujeb @Udyr około 30 dzien rozwijają się kwiaty widać że coś tam się zmienia no mogło być inaczej, tabsy wykrecily łodygi padły z ich ciężaru pewnie warto popróbować coś jak się ma dobry sprzęt bo planuje coś wrzucić hehe Edytowane 24 Maja 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Udyr 2,139 Napisano 24 Maja 2022 @blueface33 następnym razem będzie lepiej. Przynajmniej miałeś okazję sobie poćwiczyć i zobaczyć co i jak. Ulepsz co potrzeba i jedziesz dalej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blueface33 5 Napisano 24 Maja 2022 (edytowane) . trzeba wiedzieć co i jak to prawda Edytowane 24 Maja 2022 przez blueface33 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach