Barney's 271 Napisano 21 Maja 2022 @konopny_janusz mi się robiły takie liście jak miałem za nisko lampę ale szybko to opanowałem Mniej jest szkodliwa temp w boksie niż nisko lampa Foxy jak zaczynają się pokazywać to roślina nigdy nie dojrzeje będzie cały czas pokazywała nowe kwiatostany no i oczywiście zabite terpeny i moc zioła czyli niska jakość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 @Barney's zgadzam się jak chodzi o temp w boxie miałem kiedyś 0 null wentylacji i zebrałem 50g z rośliny, temperatura tam dochodziła ze tak się brzydko wyrażę do 40 stopni 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 21 Maja 2022 Nie chce się wymondrzać po prostu mówię jak jest z własne doświadczenia 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 Wiem mordo wszyscy tkwimy w tym samym będziemy mieli co opowiadać wnukom w przyszłości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 39 minutes ago, Barney's said: Nie chce się wymondrzać po prostu mówię jak jest z własne doświadczenia Piszemy wymądrzać 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 21 Maja 2022 @konopny_janusz długo nad tym myślałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Maja 2022 @Barney's temp w boxie nie jest za duża max 25°C w dzień nawet przy żarówkach, myśle że to geny gdyż klon herrera jest oddalony od żarówy 25cm i też ma takie odrosty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 21 Maja 2022 @Barney's trudno żebym szybciej odpowiedział w tym stanie w którym aktualnie jestem. Ziomek ja test na IQ robiłem po jaraniu i wyszło 129😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 21 Maja 2022 @Barney's qrła xd czyli cała roślina do wyżucenia xd a właśnie klony z niej pobdałem, @Barney's no tak cały czas wypuszcza nowe foxy szmatajedna, podczas gdy inna roślina już dojżałana 80% bez foxuw, @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) Stary nie jest do wyrzucenia, będzie z niej dobre palenie tylko trochę słabsze Edytowane 22 Maja 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 22 Maja 2022 @Adrianosik lampa 40cm od plantów 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 28 Maja 2022 Elo mordy i wariaty nadszedł dzień kosy, wyszedł mi jeden top niezbyt zbity ale łodyga załamała sie pod ciężarem topa, zapach źemisty, dtuga fota to matka klona, wszystko ląduje w suszarce na góże wertikalboxa 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosik 97 Napisano 2 Czerwca 2022 Ogłoszenie parafialne: z tego maleństwa z którego robiłem fotolerke wyszło 9,5g suchego ale z tego dużego kszaka wyszło 144,5 suchego ! A to było z jednej doniczki z ośmiu teraz pomnożyć ten wynik przez osiem a wychodzi ponad kilo! Dodam jeszcze że cmh był na 60% hps na 175wat ! Ps: suszyło sie 5 dni smak limonki choć świeże pachniało źemiśće, przez tą suszarke palenie straciło zapach, moc zadowala, napewno suszarke musze powiększyć przynajmniej dwa i pół raza gdyż teraz miałem ją po bżegi zapchaną, 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mr.Green 4,309 Napisano 3 Czerwca 2022 Elehancko. Wertykalny hps robi robote 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adrianosiku 288 Napisano 28 Sierpnia 2022 @Danczan żadne pythium mi się nie zalęgło a już czwartą chodowlę robię w tym boxie @konopny_janusz huja to palenie jest słabe każdy kto próbował mówi to samo 😕 nie polecam chiszpanskich seednanków bo to nie pierwsza lipa z tych sklepów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach