mirecki 755 Napisano 31 Marca 2022 @szczypiorek tutaj lepszy był ale to moja pierwsza uprawa i w dodatku indoor. Teraz na out się przerzuciłem 5 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szczypiorek 20 Napisano 1 Kwietnia 2022 @Eddie Plant i co będziesz próbował jeszcze in? Czy nie ryzykujesz i już tylko w out uderzasz? Ja to po takiej akcji raczej bym zrezygnował na jakiś czas przynajmniej ze wszystkiego :D na wiosce kitowcy znają każdego więc duże prawdopodobieństwo że zawitają tak sobie na podwórko a to już spory stres.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 1 Kwietnia 2022 @szczypiorek od tak nie mogą wbić, muszą mieć papier (chyba że się będą zasłaniać interwencją) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 1 Kwietnia 2022 @szczypiorek @mirecki w tym wypadku przyszli w innej sprawie już z papierkiem. A znalezli co znalezli. Niefart. Nie no narazie basta. Szkoda tylko, bo w chuj mi brakuje moich dziewuszek 😛 tymczasem będę doglądać spraw innych osób tu na forum i pomagać jak mogę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 7 Kwietnia 2022 (edytowane) siema zaczęły pojawiać sie żółte plamki na liściach i jakieś kropki (tylko na niższych partiach) wydaje mi sie że to raczej jakieś niedobory ktoś wie ocb ? dodatkowo jednak zdecydowałem sie na Hst i usunąłem główny szczyt - minął tydzień czy tak to ma wyglądać przesadziłem je do większych doniczek Edytowane 7 Kwietnia 2022 przez Sami 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 7 Kwietnia 2022 2 godziny temu, Sami napisał: zaczęły pojawiać sie żółte plamki na liściach i jakieś kropki (tylko na niższych partiach) wydaje mi sie że to raczej jakieś niedobory ktoś wie ocb ? one naturalnie zdychają 2 godziny temu, Sami napisał: dodatkowo jednak zdecydowałem sie na Hst i usunąłem główny szczyt - minął tydzień czy tak to ma wyglądać topping się udał kiedy na out będzie lecieć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 7 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Kibic napisał: kiedy na out będzie lecieć ? Właśnie jeszcze nie wiem bo pogoda jak narazie mocno zaskakuje, chciałbym pod koniec kwietnia ale wątpie żeby było już tak ciepło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 8 Kwietnia 2022 @Sami jeżeli to ziemia kwiatowa to faktycznie mogą pojawić się niedobory aczkolwiek może też być to wina niestabilnego pH co powoduje nieprawidłowe przyswajanie się składników mineralnych przez roślinę dlatego dla pewności trzeba kontrolować pH ziemi np płynem heliga 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 9 Kwietnia 2022 @Sami czym je teraz karmisz i w jakich proporcjach? // topping udany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 14 Kwietnia 2022 narazie sama woda ale bede pomału znów dawał biohumusa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 22 Kwietnia 2022 (edytowane) yoo uptade wielkie szkody 1 plant złamany ale podkleiłem taśmą 2 plant po lekkim lst ma marne liście oklapnięte w sumie tak jak ten pierwszy ziemia w donicach bardzo wolno schnie bo temperatura potrafiła osiągać nawet do 9 stopni przez pare nocy ustawiłem światło 24/7 :// czekamy na pogode Edytowane 22 Kwietnia 2022 przez Sami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eddie Plant 251 Napisano 22 Kwietnia 2022 @Sami 24/7 tzn cały czas przez 24h im świeci? Rośliny też potrzebują ciemnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 23 Kwietnia 2022 @Sami jeśli potrzebujesz podbić temperaturę w trakcie ciemni to może warto użyć grzejniczka? Osobiście sam tego nie stosowałem bo nie miałem potrzeby ale ogólnie nie spotkałem złych opinii od osób które z tego korzystały. To przykład tylko, nie promuję żadnego sklepu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 24 Kwietnia 2022 niestety złamana część krzaka zwiędła i zostawiłem połowe w donicy hahaha mam nadzieje że odrośnie ale zobaczymy za to większy krzak nabrał sił i ładnie rośnie ma 2 miesiące jest dużo odrostów ☺️ 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 7 Maja 2022 siema kolejny uptade powoli bede zbieral sie za przesadzanie na out jeden plant nie przetrwal za to drugi wystrzelił odrosty do góry @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 7 Maja 2022 @Sami to jest auto ? Czy sezon jak tak to wczesnie ja posadziłes bo i tak wszystko od słońca zależy Jakieś treningi ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 7 Maja 2022 @Annigmatojest to półautomat po toppingu mhahaha juz kwitnie to nieźle :// co polecacie robic dalej czym nawozić na kwitnienie i kiedy zacząć ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,407 Napisano 7 Maja 2022 @Sami te szczyty z młodymi listkami takie żółte bardzo są? one zielenieją po czasie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Barney's 271 Napisano 8 Maja 2022 @mirecki nie wiem czy taki boski zaniedbana roślina z mega ilością foxtaliamy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sami 15 Napisano 8 Maja 2022 @Tester tak, zielenieją @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach