Lasir 644 Napisano 22 Lutego 2022 Czy jest ktoś z Was drodzy forumowicze kto uprawiał automatyczne odmiany nie stosując treningów?Wiem, że mniejsze plony, wiem, że jak auto to tylko lst, ale ciekawi mnie czy ktoś próbował. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 22 Lutego 2022 (edytowane) Pewnie były już takie fotorelacje. Nic w tym nadzwyczajnego, będzie rósł jeden główny topek na wysokość a reszta mniejszych dookoła. Czego konkretnie dotyczy pytanie, poza tym że chciałeś się dowiedzieć czy ktoś uprawiał automaty bez treningów? 🙂 Edytowane 22 Lutego 2022 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 22 Lutego 2022 Chciałbym poznać faktyczne wysokości odmian ewentualnych.Chciałbym puścić roślinę wolno i nie wiem czy mam tyle miejsca. @konopny_janusz Nadzwyczajne są treningi HST ;) chciałbym naturze dać zrobić robotę ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 23 Lutego 2022 Wysokosc krzaka wysterujesz tez dlugoscią wega i wielkoscią doniczki. Ostatnio dzieki temu zmiescilem w pcboxie Destroyer x Amnesia Haze. Ale z treningiem lepiej to wychodzi, topki (glowny i boczne) gdy sa na mniej wiecej na tej samej wysokosci to wiemy wszyscy ze beda lepiej doswietlone, rownomierniej, no i rosna wieksze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 23 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik gość pisze o auto, więc nie ma się za bardzo wpływu na długość wega. Sporo za to zależy od światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niemedyczny_Użytkownik 88 Napisano 23 Lutego 2022 (edytowane) @doominik ty, faktycznie, umknelo mi to slowo "automatyczne", chyba za duzo kawy z rana Edytowane 23 Lutego 2022 przez Niemedyczny_Użytkownik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Lutego 2022 @Niemedyczny_Użytkownik @doominik miałem na myśli AF, ale jeśli ktoś uprawiał sezona bez treningu to też chętnie poczytam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Lutego 2022 P.s wegetacja pełnozsezonówy też ma określony czas pewnie.Roślina nie będzie bez konca rosła.Więc jak jest ktoś kto tak robił to dużo mi pomoże ;) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lutego 2022 @Lasir dużo osób nie trenuje, urośnie tak jak geny i warunki pozwolą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lasir 644 Napisano 23 Lutego 2022 Dobra spoko.Robie próbę na gratisie :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach